S-a lansat GTA 6, dar nu are legătură cu Rockstar Games

S-a lansat GTA 6, dar nu are legătură cu Rockstar Games

GTA V este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile și beneficiază în continuare de actualizări, dar se pare că în Brazilia a apărut deja GTA 6.

De cele mai multe ori, pirateria stradală se rezumă la descărcarea unor filme sau jocuri și comercializarea lor la colț de stradă. Se pare însă că pirați mai creativi fac eforturi pentru a atrage posibilii clienți cu ceva nou. De această dată, este vorba de GTA 6, un titlu la care nu a știut nimeni că se lucrează, dar care se pare că tocmai a fost lansat în Brazilia.

În urmă cu câteva zile, a apărut o discuție foarte interesantă pe Reddit legată de lansarea unui joc la care nu se aștepta nimeni. Grand Theft Auto 6 a apărut pe marginea străzii în Brazilia. După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, posibilitatea ca acesta să fie un joc autentic este foarte mică, dar dacă ați avea posibilitatea să-l achiziționați, probabil ați face acel gest din curiozitate.

Partea cea mai ciudată a ecuației este că a fost făcut pentru PlayStation 2, în contextul în care nu s-a mai lansat nimic pentru acea platformă de foarte mult timp. În orice caz, conform celor care au avut ocazia să-l testeze, jocul este o variantă modificată radical de GTA San Andreas. Cu alte cuvinte, un ochi neinspirat ar putea spune că vorbim de un joc complet nou.

Pe de o parte, o astfel de lansare este o sursă de amuzament, mai ales dacă mai aveți un PS2 prin casă. Cei de la Rockstar Games probabil că nu sunt însă de aceeași părere și vor face tot posibilul pentru a găsi vinovatul. În privința proiectelor de viitor ale companiei, dezvoltatorul lucrează momentan foarte intens la Red Dead Redemption 2, pentru care am văzut deja câteva trailere și imagini. GTA V continuă să se vândă surprinzător de bine pentru un joc atât de vechi.

gta_6

Citește și: