Noul Call of Duty poate fi jucat deja, deși nu a fost anunțat oficial

Noul Call of Duty poate fi jucat deja, deși nu a fost anunțat oficial

Pe Call of Duty te poți baza. E la fel de constant ca schimbarea anotimpurilor. Jocul din 2019 nu a fost anunțat, dar poate fi jucat deja.

Ediția din 2019 a celebrei serii Call of Duty încă nu a fost anunțată, dar câțiva norocoși au avut ocazia să joace noul titlu. Câțiva atleți americani au participat la un eveniment unde au putut încerca noul joc din serie. Ei au distribuit imagini de la eveniment pe Instagram.

Riley Ridley, Tajae Sharpe, și N’Keal Harry au publicat imagini cu ei de la eveniment, fără a dezvălui prea multe despre acest joc. Cei de la Activision nu au răspuns la cererea celor de la Gamespot pentru a confirma că este vorba chiar de un nou joc Call of Duty și nu o farsă.

Publisherul încă nu a anunțat numele titlului din acest an. În mod tradițional, fiecare joc din serie era anunțat în luna mai pentru ca lansarea oficială să aibă loc în toamnă. Așa că am putea vedea în următoarele zile un trailer oficial de la Activision.

 

View this post on Instagram

 

Just had the opportunity to play the SUPER COOL NEW CALL OF DUTY in Nashville 🤫🤫 #CallOfDutypartner 🔥🔥

A post shared by Riley Ridley (@rilo_12) on

Ce trebuie să știi despre noul joc Call of Duty

Ce știm despre noul joc este faptul că este dezvoltat de Infinity Ward, studioul care a lucrat și la Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare, dar și la Call of Duty: Ghosts.

De asemenea, Activision a confirmat că, în ciuda faptului că Black Ops 4 nu a avut o campanie single player, noul joc va avea o campanie pentru fanii single player. De asemenea, publisherul a mai spus că titlul va avea „o lume uriașă pentru multiplayer”, dar și „gameplay co-op distractiv”.

În sfârșit, noul Call of Duty pare a veni cu o experiență completă, nu ca Black Ops 4 ce a avut un multiplayer interesant, dar a fost ciuntit din cauza lipsei unei campanii single player. Chiar dacă e una scurtă de câteva ore, eu o să fiu mulțumit.

Citește și:
Sursa: Gamespot