Noul iPhone 11 o să aibă un accesoriu de care chiar ai nevoie

Noul iPhone 11 o să aibă un accesoriu de care chiar ai nevoie

Apple se pregătește să lanseze un accesoriu pe care-l vei dori dacă ai un iPhone.

Este vorba despre celebrul încărcător wireless AirPower. Astfel îți vei putea încărca wireless telefonul mult mai repede decât o faci în prezent.

Apple a anunțat dispozitivul acum ceva timp și la un moment dat se credea că nu-l vom mai vedea vreodată dat fiind faptul că Apple a șters orice referință la AirPower de pe site-ul oficial. Totuși, acum a apărut din nou o imagine cu AirPower pe un site australian la prezentarea noilor căști wireless AirPods.

Astfel vedem o imagine cu căștile și cu un iPhone Xs plasate pe un încărcător wireless, ce se încarcă în același timp. Există un motiv întemeiat pentru care Apple ar vrea ca acest încărcător să existe deoarece atât telefoanele, cât și ceasul, iar acum și căștile, se pot încărca wireless.

De aceea, ar fi bine să existe un încărcător care le-ar putea încărca pe toate trei în același timp. Acum există anumite încărcătoare de la alți producători ce pot încărca simulat telefonul și ceasul, dar nu și un produs Apple.

AirPower aduce o încărcare mai rapidă pe iPhone

iPhone-urile se încarcă la 7,5 wați în prezent, deși potrivit specificației Qi ar trebui să se încarce cu până la 15 wați. Este de așteptat ca AirPower să încarce la cel puțin 15 wați iPhone-ul, adică la fel de rapid ca încărcarea prin cablu din prezent.

Poate că încărcarea wireless nu este la fel de rapidă ca cea pe fir (la anumiți producători), dar este convenabilă și ușor de folosit. Vestea bună este că AirPower ar trebui să meargă și pe Android. acă ai mai multe dispozitive care se încarca astfel atunci ai putea considera și tu să-ți cumperi un accesoriu Apple pentru telefonul Android.

Apple a anunțat AirPower pentru prima dată în 2017, odată cu iPhone X, însă de atunci compania nu a mai companicat nimic oficial despre asta. Anumite rapoarte au apărut pe internet cum că inginerii companiei se „luptau” să facă încărcătorul să funcționeze bine și, în același timp, să-l păstreze subțire și minimalist.

Compania ține un eveniment pe 25 martie în care-și va prezenta serviciul de streaming. Vom vedea dacă acolo se anunță și AirPower sau nu. Între timp, compania a anunțat, fără mare vâlvă, noi tablete, noi configurații pentru iMac și o carcasă capabilă de încărcare wireless pentru AirPods.

Citește și:
Sursa: 9to5mac