iPhone 11 – tot ce trebuie să știi despre următorul telefon Apple

iPhone 11 - tot ce trebuie să știi despre următorul telefon Apple

Un raport venit din Japonia ne spune ce specificații tehnice vor avea iPhone-urile, cum va fi designul, dar și care ar fi prețul lui iPhone 11, iPhone 11 R și iPhone 11 Max.

Publicația din Japonia MacOtakara a publicat noi informații despre iPhone 11 și confirmă zvonurile apărute la începutul anului.

Informațiile sugerează că Apple va face schimbări minimale la design, doar camera foto de pe variantele superioare va suferi modificări. Este de așteptat ca gigantul american să aducă îmbunătățiri hardware pentru următoarele telefoane din serie.

Informațiile prezente în acest articol sunt neoficiale și datele despre telefoanele Apple s-ar putea schimba până la lansarea din toamnă.

Apple păstrează tradiția și lansează trei modele: iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11 R

Așa ar arăta iPhone 11R

La fel ca și anul trecut, Apple pregătește trei modele de iPhone pentru 2019. Prima schimbare pe care o vom vedea va fi faptul că iPhone 11 și iPhone 11 Max ar avea un sistem de trei camere foto pe spate. Designul pare a fi cel pe care l-am văzut în ianuarie, cele trei camere grupate într-un pătrat amplasat în partea din dreapta sus a telefonului. Similar cu Huawei Mate 20 Pro.

iPhone 11 R ar beneficia de sistemul de două camere foto prezent pe modelele de top de anul trecut. Anul acesta va avea loc și o schimbare în denumirea produselor și se pare că Apple trece din nou la numere arabe.

Specificații iPhone 11 R:

Display: 6.1-inci (cu o crestătură a ecranului mai mică)
Camere foto: doi senzori pe spate, 12 megapixeli
Camera frontală: un singur senzor, scanner 3D
Procesor: Apple A13 (proces de construcție de 7 nm)
RAM: 4 GB
Spațiu de stocare: 64, 128, 512 GB
Senzor de amprentă: Nu
Conectivitate: 4G LTE
Construcție: sticlă pe față și pe spate și cadru de aluminiu

Apple va echipa iPhone 11 R cu același procesor, regăsit în toată seria, dar va oferi doar 4 GB RAM. De asemenea, acest model ar avea doar două camere pe spate.

Specificații iPhone 11: 

Display: 5,8 inci (ecran crestat la fel ca pe iPhone X/XS)
Camera principală: triplă, 12 megapixeli (ultrawide, zoom + cameră 3D TOF)
Camera frontală: un singur senzor + Face ID
Procesor: Apple A13 (7 nm)
RAM: 4 sau 6 GB
Stocare: 128, 256, 512 GB
Senzor amprentă: Nu
Connectivitate: 4G LTE
Construcţie: Sticlă și cadru din oțel

În cazul lui iPhone 11, Apple nu va face schimbări dramatice și va păstra aceeași diagonală, același design cu ecranul crestat. Singura schimbare vizibilă ar fi aranjamentul celor trei camere de pe spatele telefonului,

Ce are în plus cel mai mare iPhone din 2019

Specificații iPhone 11 Max:

Display: 6,4 inci (ecran crestat la fel ca pe iPhone XS Max)
Camera principală: triplă, 12 megapixeli (ultrawide, zoom + cameră 3D TOF)
Camera frontală: un singur senzor + Face ID
Procesor: Apple A13 (7 nm)
RAM: 4 sau 6 GB
Stocare: 128, 256, 1 TB
Senzor amprentă: Nu
Connectivitate: 4G LTE
Construcţie: sticlă și cadru din aluminiu

După cum se vede, varianta Max nu ar fi cu mult diferită față de funcția de bază. iPhone 11 Max ar fi doar mai mare și ar avea un spațiu de stocare de 1 TB (nici nu vreau să-mi imaginez prețul cerut de Apple pentru un asemenea model).

iPhone 11 – cât costă și când se lansează

În mod tradițional, Apple a prezentat iPhone-ul tot timpul în luna septembrie. Este de așteptat ca și anul acestaa să se întâmple același lucru, iar telefoanele ar fi disponibile spre finalul lui septembrie, începutul lunii octombrie. Informațiile de acum indică la faptul că gigantul american ar păstra acealși sistem de prețuri ca și anul trecut. iPhone 11R ar putea porni de la 750 de dolari americani, iPhone 11 de la 999 dolari, iar iPhone 11 Max de la 1.100 dolari. Încă nu se știe care ar putea fi prețul pentru iPhone 11 Max cu 1 TB spațiu de stocare.

Sursa: Slashgear