iPhone 11 Pro vs. Samsung Galaxy Note 10: care telefon e mai rapid?

iPhone 11 Pro vs. Samsung Galaxy Note 10: care telefon e mai rapid?
Sursa foto: Screenshot / PhoneBuff

iPhone 11 Pro și Samsung Galaxy Note 10 Plus au fost lansate anul acesta, iar dacă nu știi pe care să îl alegi, poate acest test te va lămuri.

Cei de la PhoneBuff au pus telefoanele unul lângă altul pentru a vedea care e mai rapid și care ar merita să îl cumperi mai mult.

În ceea ce privește specificațiile, iPhone 11 Pro Max vine cu un procesor A14 Bionic, memorie RAM de 4 GB, spațiu de stocare de 256 GB și o rezoluție de 2688×1242 pixeli.

De cealaltă parte, avem Samsung Galaxy Note 10 Plus, cu procesor Snapdragon 855, memorie ram de 12 GB, spațiu de stocare de 256 GB și o rezoluție de 3040×1440 pixeli.

Dar care se descurcă mai bine la un test de performanță?

iPhone 11 Pro Max vs. Samsung Galaxy Note 10 Plus: care e mai rapid?

Pentru a testa care dintre cele două dispozitive este mai rapid, cei de la PhoneBuff au deschis, pe rând, o serie de aceleași aplicații, în aceeași ordine, pe ambele telefoane. În această primă fază, iPhone 11 Pro Max a depășit cu mult performanța modelului Samsung Galaxy Note 10 Plus. iPhone-ul a reușit să deschidă aplicațiile cu aproximativ 11 secunde mai repede decât telefonul Samsung.

Totuși, lucrurile au stat diferit în a doua tură. De data aceasta, au testat aceleași aplicații, în ordine inversă. Au testat câte dintre aceste aplicații fiecare telefon poate să țină în memoria RAM. Astfel, telefonul iPhone 11 Pro Max nu a reușit să țină deschise mai multe aplicații, ceea ce i-a permis telefonului Samsung Galaxy Note 10 Plus să treacă mai rapid prin șirul de aplicații. iPhone-ul termină „tura” șase secunde mai târziu decât dispozitivul Samsung.

La final, testerii ajung la concluzia că modelul oferit de Samsung este mai rapid decât cel produs de cei de la Apple.

Pentru a vedea cum se descurcă cele două telefoane la fiecare dintre teste, poți vedea videoclipul aici:

Citește și:
Etichete: