Cum ar putea arăta iPhone 12. Un prototip a apărut după lansarea iPhone 11

Cum ar putea arăta iPhone 12. Un prototip a apărut după lansarea iPhone 11

Apple abia a lansat iPhone 11 și deja pare să lucreze la noul flagship, iPhone 12, care, cel mai probabil, va apărea anul viitor.

Numele lui Ben Geskin este atașat de o serie de dezvăluiri despre telefoanele produse de Apple de-a lungul timpului. Acum, acesta spune că americanii ar putea produce un telefon cu un display de 6.7 inchi și fără notch. Probabilitatea ca modelul să fie chiar mult așteptatul iPhone 12 este destul de mare, deși iPhone 11 abia a fost lansat.

Geskin a creat și o randare a conceptului, pentru a-ți face o idee despre cum va arăta viitorul iPhone.

Toate indiciile arată că telefoanele pe care Apple le va lansa anul viitor vor fi primele iPhone-uri care vor suporta tehnologia 5G.

Ce are iPhone 12 diferit față de iPhone 11

Deși nu există o dată oficială de lansare, toate zvonurile arată că iPhone 12 va fi lansat, într-adevăr, în 2020. Cel mai probabil, va fi disponibil la toamnă.

Analiștii spun că noul flagship al companiei va veni cu cel mai mare ecran e până acum pe un iPhone și va măsura 6.7 inch. În prezent, cele mai mari ecrane ale unor telefoane de la Apple le au iPhone 11 Pro Max și iPhone XS Max: câte 6.5 inch fiecare.

Notch-ul a devenit standard pentru telefoanele de la Apple, de când l-a introdus pe iPhone X. Îl au și telefoanele din gama iPhone 11, însă Apple ar putea reununța la acesta, odată cu iPhone 12, în 2020, spun zvonurile.

În acest caz, compania va trebui să găsească un alt loc pentru senzorii Face ID ai telefonului. Geskin spune că, cel mai probabil, sistemele Face ID și camera TrueDepth vor fi montate în marginea subțire de sus a telefonului.

Citește și:
Sursa: Macrumors