Asus ZenFone 6 alege cel mai ciudat loc pentru notch

Asus ZenFone 6 alege cel mai ciudat loc pentru notch

Asus ZenFone 6 a apărut recent în câteva imagini cu potențiale designuri, iar noile fotografii sugerează că cel mai ciudat dintre acestea ar fi fost ales.

În urmă cu câteva zile, apăreau primele imagini cu viitorul ZenFone 6, sub forma mai multor concepte care ar putea fi materializate. Telefonul ar putea fi dezvăluit conform aceluiași calendar pentru flagship-ul actual. Astfel, am putea vedea viitorul telefon la Barcelona, în cadrul MWC 2019.

Cu vreo patru luni până la ipotetica lansare, Asus încă are timp să producă schimbări de design pentru telefon, iar dacă ZenFone 6 arată așa cum sugerează noile imagini, compania ar face bine să aducă respectivele modificări.

Conceptele văzute anterior, pe care le găsești aici, erau mai mult sau mai puțin promițătoare. Unul dintre ele propune un notch cu dimensiuni reduse, pe mijlocul ecranului, cam așa cum vezi și alți producători din piață. Un altul, mai futurist, vine cu un singur decupaj pentru cameră în partea din stânga sus a ecranului. Cel de-al treilea are o crestătură pusă undeva în partea dreaptă, nici pe mijloc, nici în margine.

asus zenfone 6

Dintre cele trei variante pe care le aveau la dispoziție, cei de la Asus pare că mizează pe opțiunea cu o crestătură a ecranului descentrată, care arată destul de ciudat. Alternativa unui astfel de design ar fi fost un decupaj integrat în colțul display-ului, care să te scutească de un aspect inestetic, precum cel de față.

asus zenfone 6

Din imaginile apărute până acum, pare că notificările nu știu despre ce e vorba și continuă să fie restrânse de ”…” în partea din stânga a ecranului. Asus nici nu rezolvă problema notificărilor la care nu ai acces din cauza crestăturii și nici nu vine cu o soluție elegantă. Rămâne de văzut dacă acesta este, totuși, designul care se va materializa.

Citește și: