Cuplul care a supărat internetul cu această poză pusă pe Instagram

Cuplul care a supărat internetul cu această poză pusă pe Instagram
Teodora Tudosie
Teodora Tudosie
09:24 12.04.2019

De când Instagram și alte rețele sociale au ajuns o sursă de venit, influencerii sunt dispuși să facă cele mai prostești lucruri pentru a aduna urmăritori.

Un cuplu celebru de pe Instagram a stârnit, spre mirarea lor, reacții negative în urma unei postări. Fotografia postată era menită să atragă aprecieri și urmăritori. Totuși, efectul a fost chiar opus iar unii dintre cei care au văzut-o nu au ezitat să-i critice pe cei doi pentru că s-au pus în pericol doar pentru o poză.

Mulți nu au fost însă deranjați de fotografia în sine, care a strâns peste 18.000 de aprecieri.

Contul comun al celor doi influenceri, Kelly și Kody, se numește @positravelty și aici cuplul postează imagini din călătoriile pe care le face în jurul lumii. Contul de Instagram are peste 60.000 de urmăritori.

Reacțiile negative au venit din cauza acestei fotografii, în care femeia atârnă în gol, pe marginea unei așa-numite piscine infinite, susținută doar de partenerul ei:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly + Kody ⚤🇺🇸 (@positravelty) on

Ce reacții a stârnit poza de pe Instagram

Urmăritorii celor doi nu au fost de acord cu faptul că femeia și-a pus viața în pericol pentru o poză. Au considerat decizia pur și simplu stupidă.

Popularitatea de pe internet este o treabă riscantă. Ceea ce sperau să fie un succes, s-a transformat în motiv de comentarii de hate pentru cei doi.

„Idioți! Le arată celor 50k de urmăritori cum să fie stupizi pentru o poză pe Instagram”, a comentat un utilizator Instagram. „E viața ta, dar dacă alegi să fii un blogger și să inspiri oameni, poate nu ar trebui să creezi asemenea conținut periculos”, a conchis acesta.

„Cel mai prostesc lucru pe care l-am văzut azi. Imaginează-ți dacă ar fi căzut, totul pentru puțină faimă pe internet”, a mai comentat altul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Mirror