Ieftin și colorat, Honor 20i este un smartphone bun, cu tot ce ai nevoie

Ieftin și colorat, Honor 20i este un smartphone bun, cu tot ce ai nevoie
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:14 18.04.2019

Cei de la Honor au lansat cel mai nou smartphone din portofoliu și sunt multe motive să te bucuri de disponibilitatea Honor 20i.

Chinezii de la Huawei au făcut o treabă foarte bună în formarea și dezvoltarea brandului Honor. În clasamentul producătorilor de telefoane din China, figurează în top 3. Popularitatea sa se datorează unui număr mare de aparate cu un raport preț/performanță foarte bun.

Cel mai nou gadget al chinezilor este Honor 20i, un smartphone construit în jurul unui SoC Kirin 710 pe care îl poți achiziționa într-o varietate de configurații. În contextul în care prețul este de 300 de dolari, abilitățile sale sunt în mod real remarcabile.

honor-20i

Dintr-un punct de vedere, aspectul vizual al gadgetului este destul de similar cu cel al Honor 10i. Partea din față este acoperită de un ecran LCD de 6,21 inci, cu o crestătură discretă în partea de sus a ecranului ce găzduiește o cameră de 32 de megapixeli.

Partea principală de captură de pe spate este formată dintr-un senzor central de 24 megapixeli cu F/1.8, un al doilea senzor de 8 megapixeli cu F/2.4 și lentile telephoto. Al treilea de jos este un senzor de adâncime de doar 2 megapixeli cu F/2.4.

În funcție buget, procesorul octa-core poate funcționa în tandem cu una din patru configurații de memorie. Poți opta pentru 4GB RAM și 128GB de spațiu pentru 240 de dolari. Același preț este asociat combinației dintre 6GB RAM și 64GB de spațiu. Pentru 330 de dolari, primești 6GB RAM și 256GB de memorie internă, în timp ce 6GB RAM și 128GB de spațiu te costă 283 de dolari.

În rest, telefonul vine preinstalat cu Android Pie, mascat cu interfața proprietară EMUI 9. Acumulatorul este de 3400 mAh, în timp ce încărcarea se face prin intermediul bătrânului microUSB. În magazine va ajunge cu trei tipuri de finisaje – Gradient Blue, Gradient Red, Midnight Black. Primele unități vor fi livrate înainte de finele acestei săptămâni.

HONOR-20i-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI