Husele de la Apple aduc pe iPhone 11 funcția pe care sigur o așteptai

Husele de la Apple aduc pe iPhone 11 funcția pe care sigur o așteptai

Apple a anunțat recent husele cu baterii externe pentru noile modele iPhone 11. Odată cu acestea, însă, a venit și cu o nouă funcție, care s-ar putea să te ajute în multe situații.

Nu multă lume a primit cu entuziasm noile huse cu baterii externe de la Apple. Mulți au râs de design, alții au spus că strică tot farmecul de a avea un iPhone, dar există și mulți utilizatori care le consideră extrem de utile. N-ai vrea să rămâi fără baterie chiar atunci când ai cea mai mare nevoie de telefon, nu? Din acest punct de vedere, o baterie externă e întotdeauna binevenită.

Mai ales dacă aceasta e integrată direct în husa telefonului. Odată cu aceste accesorii, Apple anunță și o funcție nouă. Un buton dedicat pentru cameră integrat fix în husa pentru baterie externă. E ceva neobișnuit pentru Apple, dar ar putea fi ceva foarte util.

Apple aduce buton dedicat pentru camera de pe iPhone 11

Buton dedicat cameră iPhone 11

 

 

 

Noile huse cu baterie externă sunt disponibile pentru toate modelele noi lansate de Apple în septembrie: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. La pachet cu aceste noi accesorii, Apple s-a gândit să vină și cu un buton dedicat pentru cameră. Se găsește în partea dreaptă, jos, pe lateral. Și s-ar putea dovedi extrem de util.

Practic, apeși butonul și poți face o poză indiferent dacă telefonul e deblocat sau nu. O simplă apăsare și ai realizat fotografia, iar dacă ții apăsat butonul înregistrezi video. Apple nu a dat foarte multe detalii tehnice despre bateriile externe, dar susține că poate prelungi durata de viață cu până la 50%.

Noile huse cu baterii externe gândite pentru iPhone 11 sunt similare cu cele din trecut. Au o așa numită „cocoașă” și un decupaj special realizat pentru sistemul de trei camere. O husă cu baterie externă pentru noile modele iPhone 11 costă în jur de 130 de dolari.

Citește și: