Camera de la iPhone 11 Pro Max suferă cea mai rușinoasă înfrângere: telefoanele care sunt mai bune

Camera de la iPhone 11 Pro Max suferă cea mai rușinoasă înfrângere: telefoanele care sunt mai bune

Dacă ai făcut o investiție semnificativă într-un iPhone 11 Pro Max în speranța că are cea mai bună cameră pe un telefon, se pare că realitatea de contrazice.

Cei de la DxOMark au devenit o referință importantă în piața de smartphone-uri, când vine vorba de testarea performanței foto/video. Durează mai mult până apar testele lor, dar par să fie destul de obiective și nu prea au apărut critici la adresa obiectivității lor.

Având în vedere aceste particularități, mulți au așteptat cu nerăbdarea publicarea review-urilor pentru camera la iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. În contextul în care cele două telefoane au aceiași senzori și aceleași artificii software în spate, vorbim de un singur review.

La finalul testelor, camera de la iPhone 11 Pro Max a obținut un scor de 117 puncte. Cu această valoare, ocupă locul trei în clasamentul publicației, împreună cu terminalele din seria Galaxy S10 de la Samsung. Mai sus decât noul iPhone, în același top, se află Huawei Mate 30 Pro și Xiaommi Mi CC9/Mi Note 10.

iphone 11 pro max dxomark scorScorul defalcat pe abilități îl găsești în graficul de mai sus. Un lucru este însă sigur, cele mai scumpe telefoane produse de Apple până la această oră generează fotografii clare, cu o expunere corectă, o plajă dinamică largă, cu culori vii care nu deformează realitatea. În plus, camera foto ultra-wide, cea care este prezentă pentru prima oară pe un iPhone, generează imagini detaliate, cu aberații cromatice mici și o plajă dinamică largă.

Minusul față de concurență a fost provocat de zgomot de imagine în mai multe condiții de iluminare și de pierderea detaliilor în fotografiile cu zoom mare. Înregistrările video sunt excelente, cu o plajă dinamică largă, detalii bune și stabilizare eficientă. Micile probleme apar la balansul de alb. Chiar și așa, scorul de 102 punte este unul impresionant pe partea de captură video, plasând iPhone 11 Pro în topul celor mai bune smartphone-uri pentru filmări.

Citește și: