Huawei ar putea lansa un model de televizor în aprilie

Huawei ar putea lansa un model de televizor în aprilie

Huawei a intrat pe piață acum opt ani și a ajuns la suma impresionantă de peste 200 de milioane de dispozitive vândute în 2018.

Compania s-ar putea extinde și într-o altă zonă, ar putea trece și la producția de televizoare. Și ar putea lansa primul televizor chiar în aprilie 2019, potrivit unei declarații a unui executiv al companiei chineze.

Televizorul ar urma să fie echipat și cu două camere. Deci dispozitivul nu va fi un simplu televizor, ci mai mult un „hub”, pentru că Huawei își va concentra atenția mai mult asupra gaming-ului și caracteristicilor sociale. Noul dispozitiv al companiei ar putea face mai ușoară comunicarea video cu prietenii și familia.

Inițial, televizorul Huawei nu va fi disponibil decât în două dimensiuni, 55 sau 65 de inchi. Totuși, acestea vor acea încorporată tehnologia 5G.

Spre sfârșitul anului 2018, compania a aplicat pentru a rezerva numele Huawei AI Window. Se presupune că așa va fi denumită seria de televizoare pe care compania ar urma să o producă.

Ascensiunea companiei Huawei

Vânzarea de telefoane Huawei a crescut de 66 de ori față de 2010, când compania s-a lansat. Compania este încrezătoare și are speranțe foarte mari pentru anii ce urmează. Vrea să ajungă la zece milioane de unități vândute pe an. Asta a spus același executiv care a anunțat lansarea din aprilie a televizorului.

Dacă Huawei va lansa pe piață și televizoare ar putea ajunge printre lideri și în această industrie. Televizoarele produse de aceasta ar putea deci să ajungă să contribuie la o și mai mare creștere a companiei.

Rămâne de văzut cât de receptivi vor fi clienții în fața unui televizor echipat cu camere video. Compania ar putea să nu aibă succesul așteptat, având în vedere cât de importantă este securitatea în ziua de azi. Utilizatorii ar putea prefera siguranța unui dispozitiv fără camere, care nu are capacitatea să îi spioneze.

Citește și:
Etichete: