Superofertă la Huawei P30 și Huawei P30 Pro: ce primești în prima zi de disponibilitate

Superofertă la Huawei P30 și Huawei P30 Pro: ce primești în prima zi de disponibilitate

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială a telefoanelor de top ale Huawei pe 2019. Nu mai este însă niciun mister legat de Huawei P30 și P30 Pro.

În ultimele luni, oficialii Huawei au făcut o treabă foarte bună în a crea interes pentru viitoarele sale smartphone-uri high end. Chiar dacă nu au fost lansate încă, șansele ca Huawei P30 Pro să facă cele mai bune fotografii dintre toate telefoanele din piață sunt semnificative.

Când vine însă vorba de Huawei P30 și Huawei P30 Pro, nu ți le vei cumpăra doar pentru poze. Dacă te vei grăbi și vei pune mâna pe unul dintre el în prima zi de disponibilitatea, oferta de care vei profita este una foarte atrăgătoare.

Conform imaginii de mai jos care a ajuns pe site-ul VivoCity, Huawei îți va oferi împreună cu primele exemplare de P30 Și P30 Pro, doar pe data de 6 aprilie, un Huawei Watch GT și o boxă bluetooth portabilă JPL Clip 2. În contextul în care aceste jucării valorează împreună 305 euro, oferta pare una de nerefuzat. Rămâne să vedem cât vor costa telefoanele, pentru a ne da seama dacă îți va fi ușor să te arunci la o asemenea achiziție. Nu este exclus să graviteze în jurul valorii de 1000 de euro, dacă nu peste.

huawei dualview video

În ceea ce privește specificațiile hardware al celor două telefoane atrăgătoare, acestea au circulat online de mai multe ori în ultimele săptămâni. Acum aflăm însă particularități suplimentare despre abilitățile foto-video.

La scurt timp după lansare aparatelor, printr-o actualizare de firmware, vei beneficia pe P30 și P30 de Dual-View Video. Acesta este un mecanism care îți alătură în același cadru două secvențe video filmate cu două camere principale. În stânga vei avea cadrul obișnuit, iar în dreapta vei vedea un detaliu important pentru tine imortalizat cu zoom. Imaginea de mai sus ar trebui să te ajute să înțelegi mai bine despre ce va fi vorba.

Huawei P30 Pro oferta