Telefonul Huawei care se bate cu Samsung Galaxy S10 apare în cele mai bune imagini

Telefonul Huawei care se bate cu Samsung Galaxy S10 apare în cele mai bune imagini
Sursa foto: WinFuture

Huawei P30 va fi prezentat curând, la Paris, dar până atunci apar o mulțime de informații neoficiale. Acum avem și imagini bune cu telefonul.

Huawei concurează în acest an cu Samsung pentru prima poziție globală în topul producătorilor de telefoane. Samsung Galaxy S10 e deja la precomandă, iar din 8 martie va fi în magazine. Huawei P30 va fi prezentat în aproape o săptămână și așteptările sunt destul de ridicate.

Imaginile de ma jos îți arată că Huawei P30 e un mix între Mate 20 Pro și P20 de anul trecut. Totodată, Huawei menține ansamblul foto-video pe verticală, spre deosebire de designul adoptat odată cu Mate 20 Pro de-a grupa toate camerele foto în centru, într-un pătrat.

Marea noutate ar fi camera cu zoom de 10x sau chiar mai mare. Deocamdată nu e cert cum va face Huawei asta, dar ultimele informații despre P30 indicau folosirea unui modul de tip periscop, care oferă mai mult spațiu fizic pentru un ansamblu care să ofere așa zoom.

Până acum, P20 Pro a oferit 3x zoom optic și 5x zoom hibrid. În același timp, Oppo a promis deja 10x zoom optic.

Ca specificații, Huawei P30 e așteptat să aibă Kirin 980, procesorul lansat de companie în toamna lui 2018 și folosit deja în Mate 20 Pro și Honor View 20. E așteptată și o versiune cu 8 GB memorie RAM, dar și stocare mai mare de 256 GB. Ecranul, cel mai probabil, va fi OLED, dar nu furnizat de LG sau Samsung.

Sistemul de operare va fi Android Pie cu interfața EMUI 9 deja disponibilă pe Mate 20 Pro. Roland Quandt, omul care a și publicat online imaginile de mai jos, susține că va fi un P30 cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare, dar cel mai bun dispozitiv va fi un Huawei P30 Pro. Acesta va fi disponibil în trei versiuni, cam cum a făcut Samsung cu Galaxy S10 Plus.

E vorba de-o variantă cu 8 GB RAM și 128 GB stocare, apoi unul cu 8 GB RAM și 256 GB stocare și, în fine, unul cu 8 GB RAM și 512 GB stocare. Deocamdată, Samsung Galaxy S10 Plus are un avantaj: poate fi cumpărat cu 12 GB RAM și 1 TB de stocare.

Imagini cu Huawei P30 ca să știi ce telefon aștepți

Huawei P30 (1)

Huawei P30 (1)

Huawei P30 (1)

Huawei P30 (1)

Citește și:
Sursa: WinFuture