Unde vezi Game of Thrones online: sezonul 8 e de acum disponibil

Unde vezi Game of Thrones online: sezonul 8 e de acum disponibil

Sezonul final din Game of Thrones e probabil cel mai așteptat eveniment de anul acesta din lumea serialelor. Momentul mult așteptat e în sfârșit aici.

Ultimul episod din sezonul șapte te-a lăsat cu sufletul la gură. Probabil abia aștepți să vezi ce se întâmplă cu armata aia de white walkeri care trecut de zid și a pătruns în nord în ultima secvență.

Dacă nu-ți plac spoilerele, atunci internetul e un loc periculos. Mai ales în cazul unui serial atât de așteptat ca Game of Thrones. Ca să vezi episoadele cât mai repede, imediat ce sunt disponibile la noi, dar și la o calitate bună, cea mai bună soluție este HBO GO. Primul episod deja este disponibil pe site.

De ce să alegi HBO GO ca să te uiți la Game of Thrones

Dacă ai opțiunea HBO pe televizor, atunci nu mai trebuie decât să-și creezi cont pe site și să începi sesiunea de binging.

Poți avea acces la conținut și prin abonare directă. Asta costă 2,99 euro pe lună și ai acces nelimitat la filmele și serialele de pe platformă. Poți testa serviciul timp de o lună, pentru că primele 30 de zile nu plătești nimic. Deci dacă nu ești mulțumit de ce-ți oferă, poți renunța la ideea unui abonament.

HBO GO este o platformă de streaming pe care o poți accesa de oriunde, de pe orice dispozitiv. Este disponibil atât de televizoare, computere, telefoane, dar și pe tablete sau console de jocuri.

De asemenea, poți adăuga până la cinci dispozitive aceluiași abonament și poți urmări serialele și filmele preferate concomitent pe două device-uri.

HBO GO mai are și alte peste 6.000 de filme și seriale la care să te uiți după ce îți epuizezi porția de Game of Thrones.

Toate episoadele noului sezon vor apărea în noaptea de duminică înspre luni, la ora patru dimineața. Noile episoade vor fi și la televizor, luni seara, de la ora 20:00, pe HBO.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI