08 iul. 2019 | 16:08

Google Pixel 4, în cele mai bune poze: concurent pentru iPhone și Samsung

ACTUALITATE
Google Pixel 4, în cele mai bune poze: concurent pentru iPhone și Samsung
Google / Twitter

Google a surprins în iunie când a publicat pe Twitter prima poză oficială cu noul Pixel. Mai mult n-a zis. Din fericire, au apărut mai multe poze neoficiale care să te ajute să-ți faci o idee cu privire la noul telefon. Va fi lansat în octombrie, cel mai probabil, și concurează direct cu noul iPhone și Samsung Galaxy Note 10.

Pe 12 iunie, Google Pixel 4 a fost confirmat chiar de către companie. Pe contul de Twitter, Google a publicat o poză cu ansamblul foto-video și cu partea de jos a telefonului. „Așteaptă să vezi ce poate face!”, a promis compania.

Între timp au apărut imagini noi, neoficiale. Vor fi două camere foto pe noul Pixel, alături de un senzor 3D, iar designul va fi aproximativ la fel de conservator ca până acum.

Google Pixel 4 poze neoficiale

Google Pixel 4 nu are scanner de amprente pe spate, ceea ce înseamnă că ar avea un senzor în ecran. Sau Google renunță cu totul la el și merge pe autentificare facială, eventual ca pe iPhone. Cu siguranță va avea cel mai nou procesor și cel puțin 6 GB de memorie RAM. Modelele precedente au avut o cantitate mai mică de RAM decât alte modele high-end cu Android.

Google Pixel 4 va avea, totodată, Android Q, cea mai nouă versiune a sistemului de operare, iar ecranul e așteptat să fie mai mare, eventual cu un raport 21:9. Deocamdată, diagonala e estimată la circa 6,3 inci.

Ce camere foto vor fi pe Google Pixel 4

Sunt așteptate două modele Google Pixel 4, iar informațiile despre camera foto, extrase din aplicația pentru Android Q, au relevat că e vorba de un senzor wide și unul zoom. Ar fi un ansamblu similar celui folosit de Apple în ultimii ani. Până la Google Pixel 4, compania a mizat pe un singur senzor și a compensat din software. Pozele realizate în modul Portrait nu dezamăgesc, neapărat, doar că pot fi mult mai bune cu un senzor dedicat.

Google Pixel 4 poze neoficiale

Google Pixel 4 poze neoficiale

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele