19 apr. 2019 | 14:12

Google Pixel 3a și Pixel 3a XL ajung online în imagini „oficiale”

ACTUALITATE
Google Pixel 3a și Pixel 3a XL ajung online în imagini „oficiale”

Google Pixel 3a și Pixel 3a XL sunt gata de lansare, iar aceste imagini „oficiale” confirmă designul plictisitor și data de lansare.

La fel ca Google Pixel 3, Pixel 3a și Pixel 3a XL sunt cel mai prost ținut secret de companie. Telefoanele încă nu s-au lansat oficial, dar au apărut pe internet imagini cu carcasele telefoanelor, fotografii cu acesta și chiar un video. Acum, au ajuns pe internet și primele poze oficiale cu Google Pixel 3a și Google Pixel 3a XL, următoarele telefoane ale gigantului american.

Google a anunțat că pe 7 mai va avea un eveniment de lansare și „să ne așteptăm la ceva mare”. După data inscripționată pe ecranele celor două telefoane ne putem da seama că aceste două dispozitive vor fi prezentate pe scenă. Vom vedea dacă Google va mai prezent și altceva atunci.

Până una alta, să trecem la cele două telefone. al cărui design îți va părea familiar. Nu avem un ecran crestat, în schimb avem margini mari și sus și jos. În partea de sus avem un difuzor și o cameră frontală (probabil una de 8 MP), iar jos avem un difuzor.

pixel 3a xl

Google Pixel 3a și Pixel 3a XL

Google Pixel 3a și 3a XL ar trebui să ofere performanță foto la un preț mic

Google Pixel 3a va avea un ecran de 5,6 inci (rezoluție 2220 x 1080 pixeli), iar 3a XL va fi fratele mai mare cu o diagonală de 6 inci (rezoluție 2160 x 1080 pixeli). Astfel, aceste două dispozitive completează portofoliul Google și avem un Google Pixel 3 cu 5,5 inci, Pixel 3a cu 5,6 inci, Pixel 3a XL cu 6 inci și Pixel 3 XL cu 6,3 inci.

Ambele dispozitive vor fi dotate cu 4 GB memorie RAM, în timp ce 3a XL va avea un procesor Snapdragon 710, iar Pixel 3a doar un Snapdragon 670. Spațiul de stocare ar fi de 64 GB. Google Pixel 3a ar avea o baterie de 3000 mAh, iar Pixel 3a XL ar trebui să aibă cel puțin 3400 mAh.

După cum era de așteptat, ambele telefoane vor rula Android 9.

Google aduce expertiza foto și pe aceste două modele și ar trebui ca cele două telefoane să realizeze fotografii la fel de bune ca Pixel 3 și Pixel 3 XL și ar avea aceeași cameră de 12,2 MP dual-pixel de pe spate.

Ce mai trebuie să aflăm este prețul de vânzare. Este clar că aceste două telefoane sunt îndreptate către segmentul mid-range și vor fi mai ieftine decât telefoanele lansate toamna trecută. Vom afla sigur pe 7 mai.