Google anunță lansarea noilor telefoane Pixel: când are loc evenimentul

Google anunță lansarea noilor telefoane Pixel: când are loc evenimentul

Google are în portofoliu unele dintre cele mai bune telefoane cu Android, dar nu și-a mai actualizat de aproximativ un an seria de terminale Pixel.

În ultimele luni, valul de smartphone-uri foarte bune cu Android te-a făcut să uiți că gigantul din Mountain View se ocupă cu realizarea de telefoane. La scurt timp după lansare, telefoanele Google Pixel 3 erau unele dintre cele mai bune în materie de abilități foto video. Acum, au iești din top 10 în clasamentul celor de la DxOMark.

În mod tradițional, Google lansa terminale noi în toamnă, dar se pare că va intra într-un ciclu de lansări de două ori pe an, la fel ca Samsung sau Huawei. În prima parte a anului va lansa un smartphone mainstream, în timp ce toamna va fi dedicată unor noi gadgeturi de top.

Pornind de la acest scenariu, Google a publicat de curând online imaginea de mai jos. ”Ajutorul este pe drum. Pe 7 mai, ceva mare vine în universul Pixel”. În mod realist, nu avem nevoie de telefoane și mai mari decât cele care s-au lansat deja, dar s-ar putea că ”ceva mare” să nu se refere neapărat la o diagonală sporită.

Anunțul este însoțit de un promo pentru stickere de realitate augmentată desprinse din Avengers: Endgame. Cei mai mulți sunt însă de părere că aceea va fi data în care vor fi dezvăluite oficial terminalele mainstream Google Pixel 3a și Pixel 3a XL. În contextul în care aceeași zi coincide cu prima zi a conferințe Google I/O din acest an, un anunț legat de noutăți hardware nu este exclus.

Ca o confirmare adițională a faptului că ne apropiem de lansarea unui nou telefon, Hiroshi Lockheimer de la Google a confirmat că folosește un smartphone ce nu a fost lansat încă din luna martie a acestui an. Cel mai probabil, va fi vorba de două terminale, unui cu o diagonală de 5,6 inci și cel de-al doilea de 6 inci. Ambele vor avea o cameră principală de 12 megapixeli, în timp ce partea de procesare va fi asigurată de un Snapdragon 670 sau Snapdragon 710 în tandem cu 4GB RAM. Prețurile sunt necunoscute.

google pixel lansare

Citește și: