Toate indiciile din genericul nou al ultimului sezon „Game of Thrones”

Toate indiciile din genericul nou al ultimului sezon

Sezonul opt din „Game of Thrones” s-a lansat oficial, spre bucuria fanilor de pretutindeni – însă genericul de început a fost schimbat. Genericul nou ascunde mai multe indicii decât ai crede.

Noul generic te poartă în afara tărâmului Westeros, în punctul cel mai nordic, oferindu-ți un indiciu asupra traseului parcurs de armata de White Walkers. Mai întâi, îți arată zidul care a fost distrus parțial de Night King și de dragonul Viserion. Mai apoi, îți face turul la Last Hearth, așezarea cea mai nordică din Westeros. Așezarea cu pricina a fost căminul casei Umber până când armata morților vii a cotropit-o. Locația în sine nu a fost foarte importantă până acum în serial, dar a devenit relevantă odată cu acest generic, întrucât corpul lui Ned a fost lăsat acolo, agățat de un zid.

Până acum, genericul serialului se centra pe Winterfell, King’s Landing și alte locații pe care Daenerys le vizita de-a lungul sezonului. Acum însă, personajele se reunesc în câteva locuri, în speranța că vor putea veni de hac armatei lui Night King. În loc să „zbori” deasupra mai multor orașe, te trezești că privești mai multe locații cunoscute, care îți arată unde se va petrece mare parte din acțiunea ultimului sezon.

După ce vezi Last Hearth, ești condus către sudul Winterfell-ului, în castel, unde ești întâmpinat de un copac magic Weirwood (iar acest copac magic ar putea veni în ajutor când vine vorba de bătăliile viitoare). Mai apoi, ți se arată criptele casei Stark, unde Jon Snow a aflat despre adevărata lui identitate cu ajutorul lui Samwell Tarly – dar și unde sunt ținuți morții acestei case, ceea ce ar putea fi un simbol a ceea ce urmează.

Ceva mai târziu, poți vedea însuși Tronul de Fier, care nu a mai fost arătat în niciun generic de până acum. Apariția lui este deosebit de importantă, indicând că cel mai probabil vom afla cine va domni în tărâmul Westeros în acest sezon.

Acum rămâne de văzut cum va curge acțiunea și cât de multe a dezvăluit genericul de fapt. Poți vedea serialul pe HBO GO. În fiecare luni apare câte un nou episod.

Sursa: The Verge