Game of Thrones sezon 8: noul teaser dezvăluie finalul pe care nu ți-l dorești

Game of Thrones dezvăluie un nou teaser înainte de difuzarea ultimului sezon, așteptat cu nerăbdare de toți fanii serialului. Teaser-ul pare să-ți dezvăluie cea mai mare teamă cu privire la finalul sezonului 8.

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la apariția sezonului final din Game of Thrones, iar producția te chinuie/stresează treptat, aproape în fiecare săptămână, cu câteva secvențe din ce ai putea vedea de-a lungul episoadelor.

Sunt mai multe trailler-uri și teaser-uri decât au fost la sezoanele anterioare, dar par să fie degeaba, pentru că nu poți înțelege mare lucru din ele, doar te intrigă și te țin cu sufletul la gură. Acesta este și scopul lor, nu?

Game of Thrones sezon 8: mor toate personajele?

Noul teaser Game of Thrones a fost publicat pe YouTube pe 2 aprilie- probabil au evitat 1 aprilie ca să nu creadă fanii că este vorba de o păcăleală. Totuși, mai degrabă ai preferă să fie o farsă pentru că teaser-ul nu dezvăluie deloc un scenariu optimist.

Îți este prezentat regatul Winterfell, cu drapelul Casei Stark în prim-plan, apoi vezi un peisaj de iarnă dezolant, trist, cu iz de moarte și pustiu.

Nu mai apare niciun personaj și nici măcar un cadavru, doar obiecte care sigur îți sunt familiare: sabia lui Jon Snow, Longclaw, lanțurile lui Daenerys, mâna-proteză a lui Jaime, sabia Needle a Aryei Stark și tot așa.

Toate aceste obiecte aruncate la întâmplare și care evocă o luptă crâncenă, par să-ți spună că toate personajele mor. Totuși, nu apar Umblătorii Albi sau armata de morți umblători a Regelui Nopții, nici acesta din urmă stând pe Tron.

Game of Thrones și marele final

Finalul este în continuare învăluit în mister, dar un lucru e sigur: personajele vor muri pe capete. Rămâne doar de văzut în ce ordine și cine va cuceri Tronul de Fier.

Teaser-ul este cu atât mai neliniștitor din cauza denumirii – Aftermath (Urmări) – deci te face să te întrebi dacă acesta va fi sfârșitul tuturor.

Trailler-ul oficial din Game of Thrones arată cele mai importante personaje care se pregătesc de lupta finală cu Regele Nopții și cu armata sa de morți umblători. Daenerys îl însoțește pe Jon în Winterfell, împreună cu armata ei foarte numeroasă și cu cei doi dragoni rămași. Iarna a venit deja și, odată cu ea, noaptea cea lungă, cu tenebrele și cu teroarea înghețată a morții.