Tronul din Games of Thrones, subiect de vânătoare: unde îl găsești pe al tău

Tronul din Games of Thrones, subiect de vânătoare: unde îl găsești pe al tău

Mai sunt doar câteva săptămâni până la premiera ultimului sezon din Game of Thrones, iar cei de la HBO au inițiat cea mai agresivă campanie de marketing din toate timpurile.

Chiar dacă cei mai mulți pasionați de Game of Thrones vor vedea online episoadele noi, iar gradul de piratare va depăși noi recorduri, asta nu împiedică HBO să bage sume de bani semnificative în marketing. În următoarea perioadă, cred că vei vedea panouri publicitare cu Urzeala Tronurilor în fiecare colțișor al multora dintre orașele de la noi.

În ceea ce privește extinderea către soluții de marketing mai puțin obișnuite, HBO a încheiat la finele anului trecut un parteneriat cu Johnnie Walker pentru lansarea unei ediții speciale de whisky White Walker. Când expuneai sticla la temparaturi scăzute sau o udai cu apă foarte rece, pe laterala ei începea să se vadă mesajul Winter is coming.

Game of Thrones Johnnie Walker

Pe lângă acel efort de promovare, HBO a inițiat de curând o vânătoare globală pentru Tronul de Fier. De fapt nu este unul singur, ci șase iterații de Iron Throne care au fost ascunse de producători în diverse colțuri ale lumii. Pentru a facilita găsirea lor, sunt lansate clipuri precum cel de mai jos și, ocazional, ”se scapă” online diverse indicii.

Când este găsit un tron, începe campania pentru cel de-al doilea și tot așa. Postul HBO a ascuns celebrul tron undeva în lume și îi invită pe fanii serialului să folosească indiciile oferite online pentru a găsi spectaculosul artefact, relatează Mediafax.

Întregul efort concertat pentru găsirea tronurilor din Game of Thrones este agregat online în spatele etichetei #ForTheThrone. Primul tron de fier a fost deja găsit de către doi fani ai serialului pe un traseu împădurit de lângă localitatea britanică Gloucestershire. Pe lângă tronul efectiv, cei doi vor primi o coroană care să le dea ”dreptul de a revendica tronul”. Mai jos se poate vedea clipul menit să te ajute să găsești al doilea tron.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: