Game of Thrones, în statistici: cel mai sângeros personaj te va uimi

Game of Thrones, în statistici: cel mai sângeros personaj te va uimi

Game of Thrones este cel mai popular serial din toate timpurile datorită poveștii interesante și efectelor speciale, dar nuditatea și violența excesivă au fost, de asemenea, benefice.

În ultimele săptămâni, nici măcar dacă te ascundeai în pădure nu cred că ai fi scăpat de informații referitoare la Game of Thrones. Majoritatea publicațiilor online au încercat să obțină informații și statistici interesante despre întrăgitul show HBO, înainte de difuzarea ultimului sezon.

O statistică interesantă despre Game of Thrones a fost obținută de către Press Association și face referire la gradul de violență din show. După o analiză atentă, s-a ajuns la concluzia că cel mai sângeros personaj din serial este Arya Stark. De una singură, tânăra interpretată de Maisie Williams a efectuat cele mai multe crime. În total, ea a petrecut două minute și 25 de secunde ucigând indivizi și un minut pentru efectuarea unor crime în masă.

Pe locul al doilea se află Jon Snow, interpretat de Kit Harington. El a efectuat cele mai multe acte de violență pe ecran, 13 minute și nouă secunde, dar a ucis în doar 15 secunde dintre ele. În șapte minute și 41 de secunde s-a duelat, iar în 52 de secunde îl vedem implicat în bătălii și încăierări.

Pe locul trei se află Brienne din Tarth. Personajul interpretat de Gwendoline Christie este implicat în scene de violență pentru 10 minute și 9 secunde. Dintre acestea, șase minute și 50 de secunde includ dueluri și trei minute și șapte secunde sunt dedicate unor bătălii sau încăierări.

Dacă te uiți la Game of Thrones pentru scenele de violență și nuditate, producătorii ți-au servit mult conținut în această direcție pe parcursul celor șapte sezoane de până acum. În primul episod, au fost include două minute și 46 de secunde de nuditate și doar 36 de secunde de violență. Balanța a fost înclinată în favoarea violenței în cel de-al treilea sezon, care a inclus 32 de minute și 35 de secunde de scene sângeroase, comparativ cu 30 de minute și 15 secunde de nuditate.

La finalul celor șapte sezoane, scenele sexuale sau cu nuditate s-au reflectat într-o oră, 16 minute și 31 de secunde. Acte de violență au fost pe ecran pentru trei ore, nouă minute și 35 de secunde.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Agerpres