Game of Thrones in Romania: la ce ora incepe primul episod si cat de tare a fost piratat, deja

Game of Thrones in Romania: la ce ora incepe primul episod si cat de tare a fost piratat, deja

În multe colțuri ale lumii, a început ultimul sezon din Game of Thrones. Din păcate, dacă te întrebi la ce oră începe primul episod din ultimul sezon în România, răspunsul implică o așteptare de câteva ore.

În urmă cu câteva ore, a fost difuzat primul episod din Game of Thrones în Statele Unite ale Americii. Imediat după, a urmat difuzarea sa în alte câteva țări. Din păcate, există o discrepanță de vreo 16 ore între momentul în care americanii și românii au aflat ce s-a întâmplat în King`s Landing în ultima perioadă.

Dacă vrei să știi la ce oră începe primul episod din ultimul sezon din Game of Thrones în România, răspunsul este unul simplu. Îl poți vedea luni, la ora 20:00 pe HBO.

Primul episod din Game of Thrones face valuri pe torrent

La momentul redactării acestui material, Game of Thrones exista de HBO Go și îl poți vedea la calitate Full HD 1080p cu subtitrare în Română. Cei mai mulți nu s-au abonat însă la serviciul de streaming și optează pentru varianta descărcării ilegale.

La o căutare rapidă pe site-urile de torrent, la aproximativ o oră de la difuzarea episodului în SUA, acesta a fost deja descărcat de câteva sute de mii de ori ilegal. Până și pe Filelist, liderul românesc în domeniu, înainte de ora 7:00, fusese descărcat de zece mii de ori, în diverse variante.

Acestea sunt doar primele indicii că noul sezon va depăși noi recorduri în materie de piraterie. Oamenii ard de nerăbdare să vadă ce s-a întâmplat în Westeros, Winterfell, King`s Landing și celelate locații fantastice din serial.

Din păcate, chiar și cei care au HBO acasă și l-ar putea vedea legal în această seară la ora 20:00, ajung să-l descărce de pe torrent. Motivul are legătură cu oamenii binevoitori de pe internet care vor să le strice experiența.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: