10 mai 2019 | 13:35

Finalul Game of Thrones, deja pe internet: ce se va întâmplă în ultimele episoade?

ACTUALITATE
Finalul Game of Thrones, deja pe internet: ce se va întâmplă în ultimele episoade?

Mai sunt doar două episoade din Game of Thrones și toată lumea așteptă cu sufletul la gură marele final. Dacă ești curios să știi cum se termină atunci citește în continuare.

Dacă nu vrei să știi nimic despre ultimele două episoade din sezonul opt atunci ar trebui să închizi acest articol și să te bucuri de surprize pe măsură ce se întâmplă pe micul ecran.

Mai multe persoane susțin că știu cum se încheie aventura Game of Thrones și au informații despre ultimele două episoade. Acestea au fost publicate pe diferite forumuri de pe internet. Fanii serialului Game of Thrones de pe Reddit au compilat toate informațiile și cam așa arată povestea.

Poți afla deja, dar ar putea fi spoilere.

Ce se va întâmpla în ultimele două episoade ale Game of Thrones

Daenerys și armata sa îl va captura pe Jamie Lanister, ce a fost văzut ultima dată plecând din Winterfell către Kings Landing.

Daenerys îl va executa pe Lord Varys pentru trădare. Se pare că Varys îl susține pe Jon Snow și lui Danny nu-i place. Tyrion o roagă să-l cruțe, dar acesta nu cedează. Varys ar muri ars de viu.

Tyrion vrea să-și dea demisia din poziția de „hand of the king”, dar Daenerys îl refuză.

Jon Snow încearcă să o convingă că ceea ce face nu este bine, dar nu reușește.

Mama dragonilor decide să atace Kings Landing și câștigă lupta destul de ușor, însă sunt comise multe acte de cruzime. Ea execută multe persoane, în ciuda obiecțiilor din partea lui Jon și a lui Tyrion.

Tyrion se satură și decide să-l elibereze pe Jaime și vrea să o convingă și pe Cersei să-l ajute să o oprească pe Daenerys.

Va avea loc celebrul duel dintre The Hound și The Mountain și ambele personaje vor muri în luptă.

Danny îl acuză de trădare pe Tyrion și-l vrea executat. Jon încearcă să vorbească cu ea, dar este ignorat din nou.

Tyrion ține unul dintre discursurile sale apoi este ucis.

Jaime se duelează cu Euron și-l ucide, dar și el este rănit mortal. Jaime și Cersei ar muri împreună.

Mai departe, Jon, sătul că Danny nu înțelege că ceea ce face este greșit, ar ucide-o pe mama dragonilor. Soarta lui Jon Snow încă nu este clară și ar fi două posibilități: fie s-ar întoarce la Nights Watch, fie ar fi și el ucis (nu știm cum sau de cine).

Se pare că Brann ar ajunge pe tron și ar avea un consiliu de sfătuitori format din Sam, Bron, Ser Davos, dar și Tyrion (vom vedea dacă va muri sau nu).

Cam așa crede internetul că Game of Thrones se va termina. Unele informații sunt plauzibile, altele mai puțin. Ciudat este că nu se menționează nimic despre Arya. Care va fi soarta ei? Vom știi sigur cum se termină serialul doar după ce a fost difuzat ultimul episod al sezonului opt.