Cu ce personaj din Game of Thrones îl compară Victor Ponta pe Liviu Dragnea

Cu ce personaj din Game of Thrones îl compară Victor Ponta pe Liviu Dragnea

Game of Thrones a ajuns la sezonul final, iar oamenii de pe internet nu sunt foarte mulțumiți cu felul în care s-a desfășurat acțiunea până acum.

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta lansează un nou atac îndreptat spre rivalul său, Liviu Dragnea. Acesta compară pe rețeaua socială scena politică românească cu celebrul serial Game of Thrones, în care scopul final este câștigarea tronului și implicit a puterii.

În cazul serialului, mai ai un singur episod de văzut, și vei știi într-un final cine va rămâne să conducă cele Șapte Regate.

Game of Thrones, varianta românească

Postarea fostului premier al României vizează Partidul Social Democrat și implicit pe liderul acestuia, Liviu Dragnea. Victor Ponta numește totul „Urzeala Tronurilor în varianta românească”, produs de „casa de filme Teldrum”. Îl compară aici pe Liviu Dragnea cu un baron corput, obsedat de cucerirea tronului și care ar comite orice act pentru a ajunge la putere. „Un tradator îi bănuiește pe toți cei din jur ca fiind la fel și îi elimină cu brutalitate”, continuă postarea lui Victor Ponta. Din descrierea sa, cel mai probabil, acesta se referă la Mad King (Aerys Targaryen) din Game of Thrones, cunoscut pentru actele nebunești comise înainte de a fi ucis.

Pe Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, îl compară cu „bufonul favorit” al acestuia, care începe să se creadă rege.

„De aici totul devine o tragicomedie penibilă”, continuă fostul premier pe Facebook, semn că probabil nici lui nu i-a plăcut ultimul sezon din Game of Thrones.

Victor Ponta este actual candidat la alegerile de la Parlamentul European din mai 2019 și fondator al partidului Pro România. De asemenea, acesta a fost chiar președinte PSD, dar s-a dezis de partid în 2015 și succedat de Liviu Dragnea însuși.

În concluzia postării, Ponta îndeamnă oamenii să meargă să voteze pentru alegerile europarlamentare, pentru a pune capăt „serialului ăsta sinistru”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: