Galaxy Note 10, ancorat în servicii Microsoft: ce trebuie să știi

Galaxy Note 10, ancorat în servicii Microsoft: ce trebuie să știi

Relația dintre Microsoft și Samsung a devenit din ce în ce mai strânsă în ultimii ani, iar odată cu lansarea Galaxy Note 10, aceasta a ajuns la un alt nivel.

Dacă ești dependent de multe dintre serviciile Microsoft, ar fi bine să ai în vedere achiziția unui Galaxy Note 10. Terminalul Samsung este rezultatul celei mai recente colaborări dintre cei doi giganți și ar trebui să faciliteze îmbunătățirea productivității în momentele în care te afli în deplasare. Practic, vor exista mai multe aplicații ca niciodată care vor funcționa în condiții similare pe smartphone, tabletă și PC-uri.

”Colaborări deschise, precum acest parteneriat de top cu Microsoft, sunt fundamentale în introducerea unei noi generații de experiențe mobile. Credem că industria mobilă se află în apropierea unei noi transformări, una în care dispozitivele individuale facilitează calea către experiențe facile, conectate și continue, oriunde ne aflăm.”, a explicat DJ Koh, CEO-ul Samsung.

Samsung Galaxy Note 10 va fi primul smartphone care va oferi utilizatorilor o listă extinsă de servicii și aplicații Microsoft. În același timp, Samsung și gigantul din Redmond vor continua colaborarea pentru îmbunătățirea funcționalității pe segmentul de enterprise, cu soluții de asistență de la distanță dedicate afacerilor.

Deși includerea Office Mobile, OneDrive sau Skype nu reprezintă un upgrade semnificativ de funcționalitate, pe Galaxy Note 10 vei avea în plus o versiune nouă de Outlook care profită la maxim de câteva schimbări ale funcționalității S-Pen. În plus, OneDrive va fi capabil să-ți sincronizeze toate fotografiile din galeria aparatului între dispozitive pentru un management mai facil al fotografiilor.

În cazul în care te încântă recepția de mesaje și notificări de pe mobil pe laptop, Note 10 va veni cu aplicația Your Phone preinstalată. Astfel, pe lângă accesarea rapidă a conținutului de pe mobil pe un sistem cu Windows 10, vei putea oglindi ecranul telefonului pe laptop sau desktop și vei putea interacționa cu el fără s-l atingi, dacă ești la birou.

Citește și: