FOTO OnePlus 7T a fost dezvăluit chiar de companie înainte de lansare

FOTO OnePlus 7T a fost dezvăluit chiar de companie înainte de lansare

E dificil pentru producătorii de telefoane să țină un model secret. Apple are probleme, Samsung la fel, așa că OnePlus își dezvăluie telefonul cu o săptămână înainte de lansare. E vorba de OnePlus 7T și chinezii spun că fac asta ca să explice că pentru ei e foarte important designul.

OnePlus vrea să crezi că-i o companie mică într-o lume imensă și încearcă să facă tot ce poate ca să livreze cele mai bune produse. De fapt, e parte din Oppo, o companie gigant, dar telefoanele sale sunt bune și prețul e greu de egalat de alți producători. Astfel, acum știm cum va arăta OnePlus 7T, care ar fi trebuit prezentat oficial pe 26 septembrie.

Ce mai ține compania secret e modelul Pro. Acela e și modelul care va interesa oamenii, în mod special, în timp ce acesta va avea un hardware ceva mai slab, chiar dacă beneficiază de trei camere foto.

Trei camere pe OnePlus 7T ca să crezi că-i cât de cât premium

OnePlus-7T-imagine-oficiala

OnePlus-7T-anuntat-oficial

Când vine vorba de cursa specificațiilor, OnePlus 7T Pro va fi cel care să se întreacă cu Samsung Galaxy Note 10, Huawei Mate 30 sau cu performanța iPhone 11 Pro. OnePlus 7T va fi însă un model mai accesibil, dar cu un hardware onorabil.

La hardware intră și cele trei camere foto: 16 MP 17mm ultrawide; 48 MP 26mm f/1.6; 12 MP 51mm f/2.2 cu zoom optic 2x. Speranțele sunt că OnePlus livrează, în sfârșit, un ansamblu foto-video rezonabil. Până acum n-a reușit și s-a văzut asta cel mai bine la OnePlus 7 Pro.

Odată cu noile telefoane, compania va prezenta și un televizor. Nu-i chiar de talia celor mai bune modele de la Samsung, dar, ca la telefoane, OnePlus mizează pe preț. Și, da, va fi smart. Primul OnePlus TV va fi un QLED cu diagonala de 55 de inci. Partea de procesare va fi asigurată de un procesor MediaTek MT5670, va avea 3 GB memorie RAM și va folosi Android Pie ca sistem de operare. Rezoluția va fi Full HD.

Citește și:
Sursa: OnePlus