Top Gun 2 este confirmat chiar de către Tom Cruise

Top Gun 2 este confirmat chiar de către Tom Cruise
11:01 24.05.2017

Top Gun 2 va deveni o realitate în viitorul apropiat, iar asta ne-o spune chiar Tom Cruise, vedeta filmului original.

Atunci când spui Tom Cruise, încerci să faci abstracție de legăturile sale bolnăvicioase cu Scientologia și te gândești la cele mai bune filme în care l-ai văzut. Fără doar și poate, unul dintre acestea este Top Gun, un film de referință în cariera actorului.

Poate că nu pare, dar au trecut ceva mai mult de 30 de ani de la apariția primului film, iar acum știm cu certitudine că Top Gun 2 va deveni o realitate. Mai bine mai târziu decât niciodată, mai ales că Tom Cruise nu a pierdut din talentul care l-a consacrat.

În filmul original, Tom Cruise i-a dat viață lui Pete ”Maverick” Mitchell, iar pelicula i-a adus alături și pe Val Kilmer, Kelly McGillis sau Tom Skerritt. Originalul Top Gun a fost nominalizat la mai multe premii Oscar, câștigând două astfel de trofee, unul dintre ele pentru cea mai bună melodie originală, ”Take My Breath Away”.

Filmul original a fost produs de către Jerry Bruckheimer, iar primele zvonuri legate de apariția filmului Top Gun 2 au apărut în ianuarie 2016. Atunci, producătorul a postat pe Twitter o imagine cu el, alături de Tom Cruise, afirmând că ”auuiscutat puțin despre Top Gun 2”.

Acum, Tom Cruise a apărut la show-ul australian ”Sunrise”, spunând că al doilea film este o certitudine. De asemenea, acesta a menționat și un detaliu despre filmări, spunând că probabil acestea vor începe anul viitor, scrie gamespot.com. Astfel, pentru Top Gun 2 am putea avea de așteptat până în 2019, urmând ca la acea vreme, între cele două titluri să existe o diferență de 33 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI