Top Gun 2 a intrat în producție, iar Tom Cruise publică prima fotografie

Top Gun 2 a intrat în producție, iar Tom Cruise publică prima fotografie
George Stanciu
George Stanciu
15:49 31.05.2018

Dacă ți-a plăcut primul film cu Tom Cruise la manșa unui avion de vânătoare, în floarea vârstei, s-ar putea să vrei să vezi și Top Gun 2, care a intrat în producție.

Despre Top Gun 2 am mai scris anul trecut, tot cam pe vremea asta, atunci când anunțam că însuși Tom Cruise confirmă existența noului film. Încă din 2016 existau vești despre apariția unui nou titlu, confirmate ulterior. Acum știm deja că noul titlu va avea premiera în data de 12 iulie 2019, iar Cruise lucrează din greu la el.

Chiar el e cel care dă vestea începerii filmărilor. Acesta a postat pe Twitter un mesaj prin care celebrează prima zi pe platourile de filmare. Pete ”Maverick” Mitchell apare în imagine, privind către avionul F-14A Tomcat, pe care l-a pilotat în primul film.

Top Gun 2 este cunoscut ca Top Gun: Maverick, și este regizat de către Joseph Kosinski. Acesta a mai colaborat cu Cruise în 2014, pentru filmul SF Oblivion. Nu e prima oară când Kosinki readuce un film popular al anilor ’80 pe micile și marile ecrane; el e cel care a regizat Tron Legacy, în 2010, inspirat de originalul Tron.

Despre filmul de acum nu știm foarte multe, dar ne putem aștepta să vedem mai multe informații în viitorul apropiat. Continuarea primului film a fost un subiect vehiculat de-a lungul a câțiva ani. Chiar și în 2015, David Ellison, CEO al companiei de producție Skydance, a confirmat că se lucrează la un scenariu pentru Top Gun 2.

Conform lui Ellison, noul scenariu va prezenta lumea din prezent și schimbările la care au trebuit să se adapteze piloții din Marină de-a lungul ultimelor trei decenii.

Originalul film a apărut în mai 1986 și a reușit să devină cel mai popular titlu în acel an: cu 353 de milioane de dolari din încasări, versus un buget de doar 15 milioane de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: gamespot.com
Etichete: