Familia Regală l-a lăsat fără contul de Instagram: care este explicația oficială

Familia Regală l-a lăsat fără contul de Instagram: care este explicația oficială

În urmă cu mai puțin de o săptămână, prințul Harry și Meghan Markle și-au creat contul de Instagram. Se pare însă că numele profilului nu a fost liber până în acel moment.

Nu se întâmplă des să ai exemple atât de clare vizavi de privilegiile de care se bucură familia regală a Marii Britanii. Din cauza ducelui și ducesei de Sussex, un englez a rămas fără contul său de Instagram. Informația a fost publicată de cei de la BBC și are puține șanse să nu fie adevărată.

În teorie, când încerci să-ți creezi un cont pe Twitter sau Instagram, ID-ul pe care ți-l dorești ca nume de utilizator trebuie să fie disponibil. Dacă nu, ești obligat să-ți alegi altul. Această regulă nu s-a aplicat însă în cazul lui Harry și Meghan, membrii familei regale britanice. Aparent, cei doi i-au ”furat” id-ul unui alt englez care deținea de câțiva ani @sussexroyal.

Furtul efectiv a fost realizat de cei de la Instagram, dar asta nu scuză situația neplăcută pentru proprietarul original al contului. Bărbatul care deținea ID-ul de Instagram are și un argument pentru asocierea de cuvinte. West Sussex este orașul în care locuiește Kevin Keiley, în timp ce Royals face referire la clubul de fotbal din localitate. Sussex Reading FC este supranumit Royals.

Din păcate pentru Kevin, în urmă cu aproximativ o săptămână, și-a dat seama că nu se mai poate autentifica pe Instagram. Motivul era derivat din faptul că nu mai era deținătorul contului. Oficialii companiei americane au confirmat situația între timp și au argumentat că motivul pentru care bărbatul a rămas fără cont este derivat din faptul că nu l-a mai folosit de mult timp.

În practică, britanicul nu este neapărat supărat că ID-ul său de Instagram este folosit acum de familia regală. L-a supărat în schimb întregul proces prin care a fost lăsat fără cont. Nu a primit nici măcar un email de notificare în acest sens.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: BBC