Facebook Messenger te ajută să urmărești mai ușor conversațiile cu prietenii

Facebook Messenger te ajută să urmărești mai ușor conversațiile cu prietenii

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de chat și tocmai a beneficiat de un update important, menit să-ți facă mai facile discuțiile în grup.

În funcție de timpul pe care îl petreci pe Facebook Messenger, probabilitatea să fii înscris în câteva grupuri este destul de mare. Poate faci parte dintr-un grup cu prietenii din liceu sau cu colegii de muncă. Poate ești înscris într-o comunitate de oameni pasionați de anumite subiecte care s-au decis că un grup pe Facebook Messenger facilitează dialogul și colaborarea.

Când este vorba de aplicații de chat însă, afirmația unde-s mulți, puterea crește, nu se aplică. Conversațiile cu multe persoane ajung să fie dificil de urmărit și, foarte rapid, nu mai știi cine cui îi răspunde. Din acest motiv, un update minor lansat pentru Facebook Messenger îți va face viața semnificativ mai ușoară în fereastra de chat în grup.

Este foarte ușor să profiți de noua funcție. Ții apăsat pentru câteva momente pe un mesaj din coversație la care vrei să răspunzi și optezi pentru funcția Reply. Este important să reții că nu trebuie să răspunzi doar la mesaje cu text în această manieră, ci și la clipuri video, GIF-uri, emoticoane sau fotografii. Ideea este că fiecare replică tastată sub formă de ”reply” (răspuns) va fi corelată cu replica originală și îți vei da seama cu ușurință de unde vine.

Acest update s-ar putea să nu fie la fel de valoros pentru toți utilizatorii, dar va fi cu siguranță benefic pentru amatorii de grupuri. Actualizarea vine la doar câteva săptămâni după implementarea funcției Unsend, care îți permitea să ștergi un mesaj expediat în trecut. Opțiunea cu pricina te ajuta atât în dialogurile unu la unu, cât și în conversațiile de grup. În final, este mult mai ușor să te înțelegi cu prietenii și să revii asupra unei eventuale greșeli sau asupra unui mesaj tastat la nervi, iar asta este cel mai important.Facebook Messenger update grup

Citește și: