Electronic Arts a anulat jocul Star Wars la care a lucrat mai mulți ani

Electronic Arts a anulat jocul Star Wars la care a lucrat mai mulți ani

Electronic Arts a încheiat anul 2018 fără a renunța la niciun titlu din portofoliu, dar a început 2019 bine și a renunțat deja la un joc Star Wars la care lucra de câțiva ani.

Cei de la Kotaku spun că un joc Star Wars, ce nu a primit nume, și ar fi trebuit să fie un joc de tip open world ce era dezvoltat de EA Vancouver a fost abandonat. Trei surse din cadrul companiei au confirmat că lucrau la un titlu Star Wars și că acum proiectul a fost abandonat.

Detaliile sunt puține dar se pare că acest proiect a înviat din proiectul Star Wars dezvoltat de Visceral pentru Electronic Arts înainte ca studioul să se închidă. Când proiectul a fost preluat de echipa din Vancouver cei de la EA erau optimiști în legătură cu viitorul jocului. „A devenit clar că trebuie să le dăm jucătorilor o experiență care să-i facă să se reîntoarcă și să se joace mult timp, a fost nevoie să schimbăm design-ul jocului”, au spus cei de la EA atunci.

Se pare că studioul de jocuri nu era mulțumit de forma jocului care era un titlu bazat pe poveste, un joc de aventură liniar, iar EA voia un titlu online care să poată genera mai mulți bani.

Electronic Arts nu a comentat asupra subiectului și vom vedea dacă decid să o facă. EA Vancouver va rămâne operațional, dar nu se știe încă la ce proiecte vor lucra în viitor.

Totuși, dacă ești fan Star Wars nu trebuie să fii dezamăgit pentru că EA are un nou titlu din acest univers numit Jedi Fallen Order. Jocul este realizat de Respawn Entertainement și EA a anunțat titlul la E3 2018 cu o posibilă dată de lansare pentru toamnă 2019.

Alte detalii despre noul joc nu știm și încă nu am văzut niciun trailer sau imagini. Până atunci poți să încerci Battlefront II dacă ai chef de Jedi și Star Wars.

Citește și:
Etichete: