După ce ai piratat primul sezon, continuarea The Mandalorian are o dată de lansare

După ce ai piratat primul sezon, continuarea The Mandalorian are o dată de lansare

The Mandalorian este cel mai important serial al celor de Disney, chiar dacă serviciul de streaming Disney+ nu este disponibil în prea multe țări. Deși abia s-a terminat primul sezon, un al doilea a fost deja confirmat.

Scriam în urmă cu câteva săptămâni că un număr mare de servicii de streaming sporește semnificativ calitatea conținutului de pe fiecare dintre ele. În încercarea de a atrage utilizatori noi, companii precum Disney, Apple sau Netflix fac investiții fabuloase în producții noi. Cele mai multe dintre ele le poți vedea și în România, dar Disney+ este disponibil doar în Statele Unite și Canada.

Ca urmare, The Mandalorian se află în topul celor mai piratate producții din 2019. Deși nu sunt disponibile cifre exacte, este foarte probabil să se apropie de performanța ultimului sezon din Game of Thrones. Inclusiv românii pasionați de Star Wars, care nu au făcut un efort titanic pentru a se abona la Disney+, au fost nevoiți să descarce de pe torrent fiecare episod al primului serial Star Wars de tip live-action.

La scurt timp după lansarea episodului final din The Mandalorian, creatorul show-ul a făcut o postare pe Twitter. Prin intermediul rețelei sociale, a anunțat că va exista un al doilea sezon din acest show. Continuare pentru The Mandalorian va fi distribuită exclusiv prin intermediul Disney+ începând cu toamna anului viitor, 2020.

Jon Favreau nu a fost foarte precis cu termenul de lansare, dar este foarte probabil să ajungă online la aproximativ un an după lansarea primului episod din primul sezon. În contextul în care Disney+ s-a lansat la începutul lunii noiembrie 2019, este foarte probabil ca al doilea sezon să fie lansat tot atunci.

Ca referință, amatorii de conținut original Star Wars disponibil doar pe Disney+, până la sezonul doi din The Mandalorian, se vor mai putea bucura de Cassian Andor, un precursor la Rogue One și o mini-serie Obi-Wan Kenobi.