DJI Osmo Action este cea mai bună alternativă la GoPro Hero Black

DJI Osmo Action este cea mai bună alternativă la GoPro Hero Black

În cazul în care te aflai în căutarea unei camere de acțiune și te-ai săturat ca cei de la GoPro să dea tonul pe acest segment de piață, DJI a anunțat o alternativă atractivă.

DJI este o companie care a devenit populară la nivel global prin intermediul dronelor de foarte bună calitate din portofoliu. Între timp, și-a extins însă game de produse și pe alte zone. După ce a lansat mecanisme de stabilizare pentru telefoane și camere dedicate, a decis să lansare o cameră de acțiune de sine stătătoare. Deși este compatibilă cu alte accesorii ale gigantului, acelea sunt complet opționale. Micuțul funcționează pur și simplu.

DJI Osmo Action va ajunge în magazine la prețul de 349 de dolari și încearcă să fure posibilii clienți de GoPro Hero 7 Black. Ascunde la interior o serie de tehnologii moderne și s-ar putea preta într-un set de scenarii mai stufos decât în cazul camerelor GoPro.

În primul rând, DJI Osmo Action are două ecrane color pe ambele părți. Camerele GoPro au un panou monocrom pe partea din față și zona de previzualizare a conținutului pe panoul din spate. La Osmo, există un ecran color pătrat de 1,4 inci pe față pentru selfie-uri și vlogging, în timp ce panoul sensibil la atingere de pe spate are 2,25 inci.

Noua cameră de acțiune rezistentă la apă și la șocuri este construită în jurul unui senzor CMOS de 12 megapixeli și o diagonală de 1/2.3 inci. Poate filma 4K cu 60 de cadre pe secundă la un bitrate de 100Mbps și 1080p la 240 de cadre pe secundă. Suportă și imortalizarea de conținut video în HDR cu 30 de cadre pe secundă. Stabilizarea conținutului se realizează electronic, printr-un algoritm proprietar intitulat RockSteady de la DJI.

Ca să-ți facă tranziția de la GoPro mai ușoară, camera DJI suportă majoritatea accesorilor de la camere Hero. Pe partea de conectivitatea, prin Wi-Fi și Bluetooth o poți controla da la distanță, printr-o aplicație de smartphone. Camera poate fi deja cumpărată de pe site-ul DJI, dar ar trebui să ajungă în mai multe magazine în zilele și sătămânile următoare.

Citește și:
Etichete: