Digi îți dă cele mai scumpe telefoane la preț de țigări: cum le iei?

Digi îți dă cele mai scumpe telefoane la preț de țigări: cum le iei?

Grupul Digi | RCS-RDS a profitat de această vară mai bine decât oricare alt operator. Astfel, a venit cu o ofertă la portare care sigur te face să iei în calcul să schimbi operatorul. Totodată, telefoanele au un super preț. Cum le iei?

„Oferta verii” de la Digi | RCS-RDS se termină pe 31 iulie. Mai ai timp să profiți. Iar când vine vorba de profitat, e bine să știi că sunt în ofertă mai toate telefoanele care îți trec prin minte. Totodată, dacă nu cumperi mai mult de un abonament, dai doar cinci euro pe lună și ai abonamentul Digi Optim Nelimitat cu internet 4G.

Ce telefoane bune dă Digi la preț mic?

Dacă tot te bagi să plătești rată, măcar să merite. Aici menționez iPhone Xs de 64 GB. Problema cu acesta e că trebuie să dai un avans de 1.939 de lei, ceea ce ar putea fi cam mult. Apoi, rata este de 165 de lei pe lună. Celelalte telefoane listate de Digi sunt însă mai ieftine. Mai ieftine chiar decât ai da pe țigări într-o lună.

  • Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB: avans de 395 lei și 146 lei rata lunară
  • Huawei P30 Pro: avans de 395 lei și 146 lei rata lunară
  • Xiaomi Mi Mix 3 5G cu 128 GB și 6 GB RAM: avans de zero lei și 131,3 lei rata lunară
  • Samsung Galaxy A50: avans de zero lei și 62,5 lei rata lunară
  • Motorola One Vision: avans de zero lei și 58 lei rata lunară

Cum își permite RCS-RDS să dea telefoane ieftine la portare

În ultimii ani, operatorul mobil din grupul RCS-RDS  a tras tare pe portare. Așa e cazul și acum. Iar sistemul de plată în rată le asigură clienților și telefoane bune. Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing.

Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună. Ca să cumperi orice telefon de la operator, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România. Totodată, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Citește și: