Anunțul Digi pentru clienții concurenței: ultimele zile cu prețuri excelente

Anunțul Digi pentru clienții concurenței: ultimele zile cu prețuri excelente

Digi | RCS-RDS a tras tare vara asta să aducă mai mulți clienți în rețea. A reușit asta cu o super ofertă și nu doar la telefoane ieftine. Mai sunt câteva zile în care să profiți de așa ceva.

Grupul Digi | RCS-RDS are poate cea mai bună ofertă dintre toți operatorii din România. Singura condiție e să te portezi în rețeaua sa. Totodată, asigură telefoane de vârf la prețuri foarte bune. Cum procedezi să prinzi unul?

Digi dă telefoane la prețuri bune cu „Oferta verii”

Campania care se încheie în câteva zile e un rezultat al performanței pe care Digi a avut-o cu portarea. Astfel, și campania are o denumire pe măsură. Se numește „Oferta verii” și fix pe așa ceva se bazează. Vii cu numărul în rețeaua operatorului și ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare.

Contează foarte mult ce model vrei să cumperi, dar dacă tot te bagi la rate măcar să fie unul bun. Cum ar fi un iPhone Xs sau chiar un Samsung Galaxy S10. Sigur, la cele mai ieftine doar plătești câteva zile de lei lunar în factura Digi. Spre exemplu, cel mai bun telefon Samsung, Galaxy S10 Plus de 128 GB, îl iei cu avans de 215 lei. Pe lună ai de plătit 166 de lei. Dacă te gândești la cât costă telefonul în piața liberă, e chiar bine.

Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună.

Ca să cumperi orice telefon de la operator, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România. Totodată, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii.

Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Ai toate detaliile pe site. Tot acolo ai și listă cu telefoane să vezi ce te încântă și ce nu

Citește și: