Când se lansează iPhone 11. Data a fost dezvăluită din greșeală

Când se lansează iPhone 11. Data a fost dezvăluită din greșeală

Cu toții știm că Apple își lansează telefoanele în luna septembrie a fiecărui an, iar acum știm și data când iPhone 11 va fi prezentat lumii.

iPhone 11 va fi probabil un telefon dezamăgitor, dar asta nu înseamnă că nu va fi lăudat din toate direcțiile în ziua lansării. Informațiile ce au apărut pe internet, în privința noului telefon Apple, indică un design plictisitor, un telefon fără 5G și fără funcționalități extraordinare.

Dacă nu știi deja, Apple va lansa trei modele de iPhone 11: versiunea standard, iPhone 11 Max și iPhone 11R. iPhone 11 și 11 Max vor avea un sistem cu trei camere pe spate, iar acestea vor fi aranjate într-un pătrat în partea dreapta sus. În față, noile telefoane vor avea același decupaj de la iPhone X.

Pe de altă parte, iPhone 11R va avea două camere pe spate, împrumutând sistemul de la iPhone Xs. Ce să mai, telefoanele iPhone din 2019 sunt la fel ca iPhone 7 în 2016, același design, ceva schimbări la interior și modificări de software. Este clar că Apple vrea să lanseze telefoanele în septembrie și să înceapă să le vândă tot atunci sau la începutul lui octombrie.

Când se lansează iPhone 11

Un raport al Macotakara arată că un reprezentant al operatorului telecom SoftBank a dezvăluit, din greșeală, data de lansare a iPhone 11. În Japonia intră în vigoare o lege pe 1 octombrie prin care operatorii sunt obligați să nu mai vândă telefoanele populare doar cu abonamentele scumpe.

Întrebat cum ar afecta această decizie lansarea iPhone 11, Ken Miyauchi, președintele SoftBank, a spus „sincer, mă întreb ce să facem în zece zile. Nu, nu ar trebui să spun asta. Oricum, nu știu când noile iPhone-uri se lansează. Oricum, după zece zile telefoanele nu vor mai fi legate de abonamente” (traducerea din japoneză ar putea fi inexactă).

Așadar, este foarte posibil ca americanii să lanseze iPhone-ul pe 20 septembrie, adică cu zece zile înainte de 1 octombrie.

În mod tradițional, compania prezenta telefoanele în aceeași săptămână cu Labor Day (Ziua Muncii) sau în următoarea. Apoi acestea erau vândute spre finalul lunii septembrie.

Dacă și anul acesta va fi la fel, atunci este de așteptat ca Tim Cook să prezinte telefoanele fie pe 10, fie pe 11 septembrie. Cum nu vrei să te asociezi cu 11 septembrie, este foarte probabil ca 10 septembrie să fie ziua evenimentului, iar vânzările să pornească din 20 septembrie.

Oricum ar fi, nu mai este mult timp până atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: BGR