iPhone 11 – noi imagini confirmă cea mai controversată caracteristică a telefonului

iPhone 11 - noi imagini confirmă cea mai controversată caracteristică a telefonului

Apple nu a lansat încă iPhone 11, dar cele mai noi imagini îți arată că telefonul nu va fi foarte diferit de ultimele modele cu care ne-a obișnuit compania.

Din informațiile legate de aspect pe care le avem până în momentul de față, iPhone 11 ar urma design-ul iPhone XS. Destul de puține elemente vor fi modificate pentru noul telefon. De departe cea mai interesantă și controversată caracteristică cu care noul model va veni o reprezintă sistemul de camere de pe spate. Acesta va fi alcătuit din trei camere, dispuse sub formă de triunghi în colțul din dreapta sus al telefonului. Totuși, acest aspect nu este neapărat un motiv de bucurie pentru fanii produselor Apple, care și-au exprimat dezaprobarea în ceea ce privește design-ul pentru iPhone 11. Mai ales că acesta ar putea face telefonul mai gros: ar adăuga 1,2mm la grosimea dispozitivului.

Noile imagini vin de la o sursă care s-a dovedit destul de demnă de încredere în trecut pentru informațiile pe care a reușit să le obțină înaintea tuturor. Imaginile de la Mobile Fun ar putea fi cea mai veridică reprezentare a următorului flagship Apple. Randările au fost create de Olixar, producător de accesorii pentru telefoane. De această dată, cel mai recent leak îl reprezintă husele pentru modelul iPhone 11 Max, varianta cu ecran de 6.5 inchi.

Cum va arăta iPhone 11 Max

iphone 11 max iphone 11 max iphone 11 max

Până acum, cel mai bun indicator al felului în care ar urma să arate telefoanele din seria iPhone 11 au fost mulajele de producție venite direct din fabrică. Noile randări respectă destul de bine design-ul respectiv. Vedem și aici același ecran cu crestătură în partea de sus.

Telefonul ar urma să fie anunțat undeva în luna septembrie și nu știm sigur dacă toate aceste zvonuri se vor confirma până la urmă. Astfel, vom mai avea puțin de așteptat până vom avea toate detaliile legate de iPhone 11.