Cum va arăta PlayStation 5. Sony s-a dat de gol printr-un brevet recent

Cum va arăta PlayStation 5. Sony s-a dat de gol printr-un brevet recent

Lansarea celei mai noi consolă de la Sony, PS5, e din ce în ce mai aproape, însă pentru moment nu avem foarte multe detalii despre aceasta.

Potrivit unor scurgeri de informații, recent, compania a înregistrat un brevet care ar putea fi cel mai bun indiciu despre cum va arăta cea mai nouă consolă produsă de aceasta. Astfel, imaginile care au ajuns pe internet ar putea reprezenta chiar design-ul consolei PS5 de la Sony. O posibilă dată de lansare a acesteia ar putea fi 12 februarie 2020, însă nimic nu este cert încă.

Cei de la LetsGoDigital au creat și niște randări, pentru a putea vedea mai bine cum va arăta consola și să te hotărăști din timp dacă ești dezamăgit de design sau nu.

Cum va arăta noul PS5 de la Sony

Dacă nu mai ai răbdare până la lansarea consolei ca să vezi cum va arăta, aceste imagini ar putea să-ți satisfacă curiozitatea pentru moment. Brevetul a fost înregistrat pe 13 august drept „dispozitiv electronic” de la Sony.

Cel mai evident element din aspectul dispozitivului îl reprezintă forma acelui V din partea superioară. Acesta ar putea fi încă un indiciu că acest brevet este într-adevăr noua consolă PS5 de la Sony. Astfel, V-ul ar putea reprezenta, de fapt, cifra romană cinci, adică a cincea generație de consolă Play Station. Pe laterale am putea vedea sistemul de ventilare.

sony ps5
LetsGoDigital

La nivelul device-ului, se pot observa și multiple porturi USB.

sony ps5
LetsGoDigital

Încă nu se știu foarte multe detalii despre noua consolă de la Sony. Știm totuși vă aceasta va suporta video la calitate 8K. Va avea un procesor AMD Ryzen și o unitate de procesare grafică din familia Radeon Navi. De asemenea, noua consolă urmează să vină și cu stocare SSD.

Astfel, Sony promite o viteză foarte bună și o calitate a graficii extrem de ridicată.

Citește și:
Sursa: Techradar
Etichete: