13 apr. 2019 | 11:11

Cum transformi un PDF in JPG pe Windows, Mac sau online

ACTUALITATE
Cum transformi un PDF in JPG pe Windows, Mac sau online

Sunt multe motive pentru care ți-ai putea dori să înveți cum transformi un PDF în JPG și există soluții simple atât pentru Windows sau Mac, cât și online.

Fișierele PDF sunt unele dintre cele mai versatile când vine vorba de protejarea datelor din interior. Pot fi protejate cu parolă, pot incorpora conținut interactiv sau pot veni la pachet cu o serie stufoasă de restricții. Cel mai important este însă că destinatarul nu le poate edita cu ușurință.

S-ar putea să vrei să înveți cum transformi un PDF în JPG, în cazul în care vrei să ocupe mai puțin sau, dintr-un document stufos, ai nevoie de doar câteva pagini în format poză. În acest scop, dacă nu ai niște date sensibile și nu ai neapărat o problemă cu utilizarea diverselor platforme online, poți folosi – pdf2jpg.net.

Apeși pe Choose a PDF file și îți alegi fișierul PDF din sistem. Opțional, modifici calitatea conversiei în partea stângă a ferestrei. Dacă vrei ca fișierul final să fie mai mic, alegi un număr mai mic de DPI.

Apeși pe Convert PDF to JPG, aștepți câteva momente și descarci o arhivă ZIP cu toate paginile documentului în JPG în fișiere separate.

Cum transformi un PDF în JPG pe Windows, Mac sau online

Pe Windows 10, alternativa pentru a îndeplini aceeași sarcină este să descarci o aplicație gratuită din Windows Store folosind acest link. Alegi PDF-ul din calculator cu un click pe Choose PDF file. La ecranul următor, alegi destinație fișierelor JPG (Save to:) și modifici numărul paginilor, dacă nu ți le dorești pe toate. Apeși pe Convert pentur confirmare.

macos Cum transformi un PDF în JPG

Pe MacOS este cel mai simplu să transformi un PDF în JPG. Îți deschizi fișierul PDF din Finder cu Preview, aplicația implicită de vizualizat cea mai mare parte a fișierelor de pe Mac. Cu fișierul în fața ochilor, accesezi meniul File din colțul din stânga sus și optezi pentru Export. Alegi JPEG la formatul de destinație, alegi locația în care îți dorești pozele și apeși pe Save pentru confirmare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele