Cum poți juca celebrul hack and slash Diablo direct din browser

Cum poți juca celebrul hack and slash Diablo direct din browser

Diablo, celebrul hack and slash care a înnebunit lumea întreagă după lansarea din 1996, poate fi jucat în acest moment direct din browser.

Acest lucru a fost făcut posibil de către Rivsoft și îți dă acces la o versiune shareware a jocului, dar dacă deții titlul și ai fișierele la îndemână atunci poți accesa întregul joc.

Potrivit Rivsoft, portarea jocului a fost făcută pe baza codului de bază, ce a fost reconstruit de către două echipe de programatori și păstrează toate „bug-urile și tot codul scris prost” din jocul original. Dacă ai jocul (îl poți cumpăra acum de pe GOG.com pentru nouă dolari), atunci tot ce trebuie să faci este să cauți anumite fișiere și să le tragi, prin drag&drop, direct în browser ca să obți acces la tot jocul.

Cum să joci Diablo în browser

Totuși, dacă vrei doar să-ți aduci aminte de trecut, versiunea shareware ar trebui să fie suficientă. Aceasta conține primele două regiuni ale dungeon-ului și una dintre cele trei clase cu care poți juca.

Dacă vrei să-ți aduci aminte de vremurile în care pierdeai ore bune ucigând hoarde de inamici doar pentru loot atunci poți să încerci și tu versiunea shareware la această adreasă.

E fun și-l poți încerca în pauza de masă la birou sau acasă. La momentul redactării acestui articol, serverul pe care este încarcat jocul pare să aibă probleme și accesul este dificil.

Dacă nu vrei să joci un titlu atât de vechi atunci poți să aștepți Diablo Immortal, următorul joc din serie pregătit de Blizzard. Din păcate, acesta nu este un titlu de PC, ci unul destinat telefoanelor.  Anunțarea acestuia a stârnit controverse, iar fanii au fost revoltați de faptul că este un joc pentru smartphone.

Studioul de jocuri nu a anunțat o dată de lansare pentru Diablo Immortal și am putea afla mai multe detalii despre el la BlizzConn 2019.

Sursa: PCGamer