Cum îți pui semnătură la Gmail pe Android sau o ștergi pe cea existentă

Gmail este cel mai popular client de email pentru mobile. Aplicația celor de la Google a ajuns să fie preinstalată pe Android, dar s-ar putea să nu știi cum îți personalizezi experiența utilizării.

În trecut, am mai scris tutoriale despre cum să-ți definești o semnătură la emailuri în clientul nativ de pe iPhone și în aplicația Mail pe care o găsești pe mai multe terminale Android. De această dată, voi atrage atenția asupra aplicației Gmail, pe care o găsești pe orice sistem de operare. În plus, deja de câțiva ani, Gmail suportă descărcare emailurilor și de pe alte servicii de email. Ca urmare, poți să ai o adresă de email pe Yahoo sau Outlook, dar să o ai configurată tot în Gmail.

Definirea unei semnături la email-uri reprezintă cea mai rapidă cale de a asocia câteva rânduri de text fiecărui mesaj pe care îl expediezi de pe telefon. Semnătura poate să conțină numele, prenumele și funcția ta sau poate fi ceva semnificativ mai stufos decât atât.

Depinde de tine ce vrei să scrii acolo, dar, ai în vedere că, atunci când vei compune un email nou, semnătura va apărea automat. O poți șterge manual din conținutul unui mesaj, dar mai bine o modifici sau o ștergi definitiv, dacă nu-ți mai este utilă.

Dacă vrei să creezi o semnătură sau să ștergi una existentă, intră în Gmail pe telefon. Apasă pe cele trei liniuțe din stânga sus pentru a acesa meniul aplicației. După până la capăt și fă un tap pe Setări sau Settings. Alegeți adresa ta de email. Ca referință, dacă ai mai multe adrese de email configurate în Gmail, poți defini semnături diferite pentru fiecare dintre ele.

În noua fereastră, fă un tap pe Semnătură pentru mobil și tastează conținutul dorit. Din aceeași fereastră, poți șterge semnătura actuală dacă nu mai ești mulțumit de ea. Confirmă modificările cu un tap pe Ok. Poți iniția compunerea unui mesaj nou, dacă vrei să verifici modul în care îți arată semnătura.

Citește și: