Cum creezi o semnătură la email pe Android [VIDEO]

Cum creezi o semnătură la email pe Android [VIDEO]

Ar fi bine să știi cum creezi o semnătură la email pe Android, dacă vrei ca fiecare email trimis de pe telefon să aibă un anumit set de informații la final.

Ideea de a atașa o semnătură la email este foarte veche. Aceasta a fost inclusă în primele versiuni de Outlook și s-a reflectat într-un mesaj mai mic sau mai mare la fiecare email expediat prin intermediul respectivului client de email. În cazul unei firme, într-o semnătură îți poți trece numele, funcția ocupată, un număr de telefon, CUI-ul firmei sau chiar și un cont IBAN. Depinde doar de tine ce vrei să apară în semnătură, dar dacă se întâmplă des să interacționezi cu persoane care îți cer astfel de date, ar fi bine să le incluzi în semnătură. Astfel, vei evita un schimb inutil de email-uri și nici nu te vei chinui să dictezi coduri stufoase la telefon.

Dacă vrei să înveți cum creezi o semnătură la email pe Android, primul pas este să îți introduci un cont de Gmail, Yahoo sau orice altceva în clientul nativ de mail. E important de reținut că acest tutorial se aplică aplicației de email care vine preinstalată pe orice smartphone sau tabletă cu Android. În aplicații ca Gmail sau Yahoo Mail, procesul este diferit. Deși mulți dintre noi folosesc un singur cont de email pe telefon, e bine de știut că fiecărui cont în parte îi pot fi adăugate semnături diferite.

Intră în Mail sau E-Mail din bara de aplicații de pe Android. Fă un tap în colțul din stânga sus pe cele trei liniuțe pentru a accesa meniul principal al aplicației. Din această listă stufosă, te interesează ultima opțiune de jos, Setări. Fă un tap pe contul de mail căruia vrei să-i atașezi o semnătură și accesează secțiunea Semnătură sau Signature. Tastează mesajul dorit, având în vedere că poți apăsa pe Enter pentru a crea o semnătură pe mai multe rânduri. Apasă pe Ok când ai terminat. Orice email trimis din acest moment de pe respectivul cont de email se va încheia cu acel text.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: