03 aug. 2019 | 09:09

Cinci jocuri celebre care au fost transformate în filme

ACTUALITATE
Cinci jocuri celebre care au fost transformate în filme

Deși adaptările după jocuri celebre ar putea părea o modalitate prin care se pot stoarce niște bani, unele filme au avut destul de mare succes.

Jocurile video sunt o parte importantă din zona de entertainment iar fanii acestora sunt numeroși. Astfel, filme inspirate din jocuri celebre au devenit și ele destul de populare și au ajuns să-i încânte chiar și pe mulți. Poate și pe cei care nici nu auziseră de jocul care a servit drept sursă de inspirație.

Jocuri celebre transformate în filme

Resident Evil

În ceea ce privește acest joc, creatorii nu s-au limitat numai la un film. Datorită succesului foarte mare pe care Mila Jovovich l-a avut în rolul principal, seria de filme a continuat pe o perioadă mai mare de timp. Ultimul film apărut în serie este Resident Evil: The Final Chapter.

Super Mario Bros.

Nu poți spune jocuri celebre fără să te gândești la Mario și probabil ți se pare ciudat că nu există o mulțime de filme inspirate de joc sau de personaj. În ianuarie 2018, Nintendo a anunțat că va colabora cu Illumination, studioul din spatele Despicable Me pentru a crea filmul animat Super Mario Bros.

Minecraft

Minecraft este unul dintre cele mai populare jocuri video din toate timpurile. De-a lungul anilor, s-a tot discutat despre producerea unul film inspirat de joc. La începutul lui 2019, Warner Bros. a anunțat că vom avea și așa ceva. Filmul Minecraft va apărea în martie 2022.

Sonic the Hedgehog

Când vine vorba de jocuri celebre transformate în filme, de pe listă nu poate să lipsească Sonic the Hedgehog. Asta mai ales în urma controverselor pe care adaptarea le-a stârnit, în special în ceea ce privește aspectul celebrului arici, care n-a fost tocmai pe placul fanilor jocului original.

Halo

Și celebrul joc Halo urmează să fie adaptat, însă de data aceasta vom primi o mini-serie de 10 episoade. Aceasta urmează să aibă premiera în 2020, însă nu se știe exact când.