Cel mai nou telefon de la LG ar putea avea trei ecrane

Cel mai nou telefon de la LG ar putea avea trei ecrane
Sursa foto: LG V50 ThinQ 5G FOTO / Florin Cașotă

Smartphone-urile cu ecran clasic par deja de domeniul trecutului atunci când companii precum LG vin cu inovații de acest gen.

Compania producătoare de telefoane ar putea veni cu un model diferit de orice smartphone ai văzut până acum. Într-un teaser pentru IFA 2019, LG a prezentat un model de telefon care pare să aibă în total trei ecrane.

IFA este una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie din Europa și începe pe 6 septembrie 2019, la Berlin. În cadrul acesteia, cel mai probabil, LG va anunța ce planuri are în legătură cu acest telefon cu trei ecrane.

În primă fază, observăm ceea ce pare a fi un telefon clasic, însă acesta se deschide și identificăm deja cel de-al doilea ecran al modelului, similar cu primul. În final, după ce dispozitivul se închide, se poate vedea cel de-al treilea ecran. De data aceasta, ceva mai mic, poziționat în jumătatea superioară a telefonului și care arată numai ora și data.

Pentru a înțelege mai bine sistemul, poți urmări teaserul oferit de LG:

Ecranul nu este pliabil, cum este cazul telefoanelor Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X, ci fiecare față a telefonului LG are un ecran separat.

Conceptul LG nu este unul tocmai nou

Sistemul este unul extrem de similar cu cel de pe LG V50 ThinQ, al cărui ecran este de tip OLED QHD+ de 6,4 inci. Partea interesantă este că acestui model îi poți atașa un al doilea ecran, de tip OLED de 6,2 inci. Telefonul din teaserul de la LG pare să funcționeze exact în acest mod, însă acesta are în plus acel ecran mai mic.

Cei mai pricepuți în domeniu spun că acesta ar putea fi totuși un accesoriu pentru un potențial LG V60 ThinQ.

Nimic nu e cert, așa că vom mai avea de așteptat până în luna septembrie pentru a vedea ce va livra compania.

Citește și:
Sursa: The Verge
Etichete: