Cea mai ieftină tabletă a devenit mai rapidă: ce îți vinde Amazon

Cea mai ieftină tabletă a devenit mai rapidă: ce îți vinde Amazon

În afară de iPad-urile de la Apple, tabletele Amazon s-au vândut ca pâinea caldă. După câțiva ani în care au fost neglijate, tocmai au beneficat de un upgrade important.

Tabletele Amazon Fire 7 sunt unele dintre cele mai ieftine din lume, dar nu implică niște compromisuri de performanță. Sunt perfecte pentru consum de conținut multimedia, iar acesta a fost scopul lansării lor pe piață. Odată cu noua versiune, vor fi și mai sprintene ca în trecut, dar prețul va rămâne neschimbat.

În continuare vorbim de o tabletă cu diagonala de 7 inci pe care o poți cumpăra cu 16 sau 32GB de memorie internă. În cazul în care nu te deranjează câteva reclame afișate ocazional pe ecran, poate fi a ta cu 50 de dolari. Dacă vrei să scapi de reclame, plătești 15 dolari în plus. Saltul de la 16 la 32GB de spațiu te costă 20 de dolari.

La interior, ascunde un procesor mai rapid, cu o lățime de bandă mai mare decât în trecut, tactat la 1,3GHz. Versiunea tabletei cu memorie de 8GB nu mai există. Indiferent însă de versiunea pe care ți-o cumperi, aceea va veni cu slot pentru carduri microSD de până 512GB. Ca urmare, probabilitatea să rămâi fără spațiu este destul de mică. Autonomia specificată este de 7 ore, iar dacă o iei pentru videoconferință, te vei bucura să afli că are o cameră frontală HD.

Primele tablete vor fi livrate începând cu 6 iunie, iar tableta va fi disponibilă în trei culori suplimentare, pe lângă clasicul negru: prună, salvie și albastru de apus.

fire 7 kids

În cazul în care erai în căutarea unei surse de distragere pentru copii, există Amazon Fire 7 Kids Edition. Ilustrată în imaginea de mai sus, tableta ar trebui să reziste destul de bine la trânte. În plus, timp de doi ani, Amazon se angajează că ți-o va schimba gratuit, în cazul în care se strică din orice motive. Prețul pentru această versiune este de 100 de dolari, iar culorile în care o poți cumpăra sunt albastru, roz și mov. Ca bonus, versiunea pentru copii vine cu acces gratuit, timp de un an, la FreeTime Unlimited, un abonament ce include 20.000 de aplicații, jocuri, clipuri video și conținut educațional.