Ce se va întâmpla cu filmele cu supereroi după Avengers: Endgame

Ce se va întâmpla cu filmele cu supereroi după Avengers: Endgame
Sursa foto: Array

„Avengers: Endgame” este poate cel mai așteptat film al anului 2019. Fanii Marvel – și nu numai ei – așteaptă să afle cum se va termina faza trei a Universului Cinematic Marvel.

În „Avengers: Infinity War„, Thanos a decimat jumătate din univers. Mulți dintre eroii iubiți au murit, iar acum cu toții ne întrebăm care din ei se vor întoarce. Știm deja că Spider-Man se va întoarce în „Spider-Man: Far From Home”, filmul care va reprezenta startul celei de-a patra faze din Universul Cinematic Marvel, dar mai mult nu.

Cu toate astea, niște informații secrete au fost dezvăluite de utilizatorul de Reddit youxantspell ar putea arăta ce urmează să se întâmple după „Avengers: Endgame”.

From 4chan… from r/MarvelStudiosSpoilers

El a sugerat că următoarele filme vor include mai multe fire temporale, unele din ele fiind plasate în viitor („Spider-Man: Far From Home”), iar altele în trecut (cum ar fi un prequel cu Black Widow).

Filmul „Captain Marvel” va avea două scene după genericul de la final – una care va face aluzie la „Avengers: Endgame”, iar alta la „Eternals”. Utilizatorul mai spune că „Avengers: Endgame” nu va avea vreo scenă după credite și că, după acest film, nu vor mai exista alte faze. În schimb, filmele care se vor lansa vor avea loc fie la nivelul străzilor de pe Pământ, iar altele la nivel cosmic.

Postarea de Reddit sugerează că studiourile Sony vor aduce francizei Spider-Man patru filme, nu trei, cum era plănuit inițial. Răufăcătorul principal din filme va fi Norman Osborn. Cu toate astea, alte fire narative majore vor implica Dark Avengers, Dark Reign și Siege. Mai mult, se va construi echipa Sinister Six, în care actori de top precum Michael Keaton și Jake Gyllenhaal – care au roluri de răufăcători în primele două filme – se vor alia împotriva lui Spider-Man.

Mai apoi cel de-al treilea – și ultimul – film cu Gardienii Galaxiei nu va mai fi cel care deschide orizontul firelor narative cosmice. În schimb, filmul „Eternals” va fi cel care va da tonul, aducând pe ecran personaje din benzile desenate, precum Adam Warlock și Annihilus (acesta din urmă va fi un fel de răufăcător recurent, așa cum a fost Loki).

De asemenea, continuările la filmele „Black Panther” și „Doctor Strange” ar fi deja în lucru. Pentru continuarea „Doctor Strange” încă nu există un răufăcător însă, dar chiar și așa, filmările ar putea începe la finalul verii sau începutul toamnei. Eroina din „Captain Marvel” va avea un rol foarte important în cadrul Universului Cinematic Marvel, urmând să fie un fel de Wolverine.

Desigur, toate informațiile de aici trebuie tratate la rece, deoarece nu sunt sigure. Nu ar fi însă prima oară când spoilerele de pe Reddit s-ar dovedi adevărate.

Sursa: Reddit