Cât va costa iPhone 11: telefonul pentru „bogați” are specificații pe măsură

Cât va costa iPhone 11: telefonul pentru „bogați” are specificații pe măsură

iPhone 11 va fi prezentat oficial pe 10 septembrie. Mai e puțin până atunci, iar informațiile neoficiale încep să fie mai clare. De exemplu, prețul viitorului telefon Apple a fost dezvăluit și e cam cum te așteptai, dacă nu chiar mai bine.

Odată cu iPhone X, Apple a împins prețul telefoanelor peste 1.000 de dolari. Respectă treaba asta și cu iPhone 11, dar are și un model pregătit pentru cei care nu vor să dea atât de mult pe unul. Totodată, sunt clarificate acum câteva informații de natură tehnică.

Ce specificații va avea fiecare model iPhone 11

iPhone 11 specificatii inainte de lansare

Dacă va fi chiar iPhone 11 sau iPhone XI, rămâne de văzut. Dar îți faci o idee pe care l-ai vrea în funcțiile de aceste specificații neoficiale.

Astfel, iPhone 11 de 6,1 inci cu ecran LCD ar avea procesorul A13 Bionic de la Apple, 4 GB de memorie RAM, o cameră foto de 12 MP pentru selfie și două de câte 12 MP pe spate. Va beneficia de Wi-Fi 6, Face ID, dar și încărcare wireless reversibilă. Bateria ar fi de 3.110 mAh și spațiile de stocare de 64, 256 și 512 GB.

iPhone 11 Pro, versiune cu 5,8 inci ecran OLED, trece la 6 GB memorie RAM, cameră triplă pe spate cu senzori de 12 MP, iar bateria ar fi de 3.190 mAh. Păstrează toate caracteristicile de mai sus, doar că stocare începe de la 128 GB.

În fine, iPhone 11 Pro Max, model cu ecran OLED de 6,5 inci, ar avea în plus baterie mai mare: 3.500 mAh. E foarte probabil ca acest model să beneficieze și de un senzor 3D pe spate, ca să se diferențieze de celelalte. Cam cum a făcut Samsung cu Note 10 și Note 10 Plus.

Chiar dacă rezoluția senzorilor foto a rămas la 12 MP, e foarte probabil ca Apple să pună unii mai buni. Asta înseamnă poze mai bune în condiții proaste de luminozitate, dar și o aplicație mai bună pentru camera foto. Totodată, sunt așteptate noutăți și pe partea de video, eventual cu mai mult control.

Cât ar costa noul iPhone când ajunge în magazine

iPhone 11, versiunea cea mai ieftină, ar porni de la 750 de dolari. Asta înseamnă că pe măsură ce mărești spațiul de stocare, crește și prețul. Poate ajunge lejer să coste 1.000 de dolari.

iPhone 11 pornește de la 1.000 de dolari, iar cu spațiul de stocare de 128 GB e o afacere mai bună decât modelele precedente.

În fine, iPhone 11 Pro Max pornește de la 1.100 de dolari. Versiunea cu 512 GB stocare e posibil să sară de 1.500 de dolari.

Toate telefoanele vor fi prezentate pe 10 septembrie. În magazine vor ajunge, cel mai probabil, de vineri, 13 septembrie. În România e posibil să ajungă în aceeași perioadă, dar nu te aștepta la stocuri prea mari pe Pro Max.

Sursa: PhoneArena