Când se lansează iPhone 11: Apple a anunțat, oficial, evenimentul

Când se lansează iPhone 11: Apple a anunțat, oficial, evenimentul

Dacă erai curios când se lansează iPhone 11, ei bine, Apple a anunțat evenimentul. E așa cum ne așteptam, după ce-a lăsat să-i scape un detaliu în iOS 13 beta. Vestea și mai bună e că Apple respectă calendarul ultimilor ani.

Când se lansează iPhone 11, acesta va fi prezentat în trei versiuni. Apple a trimis invitațiile pentru eveniment și confirmă astfel strategia lansărilor din ultimii ani. Vestea mai bună, dacă vrei unul, e că până la final de septembrie ai putea pune mâna pe telefon.

iPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie.

Acest nou telefon se încadrează în programul ultimilor ani. iPhone Xs și Xs Max au fost prezentate, în 2018, pe 12 septembrie, într-o miercuri. Deși Apple introduce produse noi, de regulă, marțea, în 2018 ziua aceea a picat pe 11 septembrie. Informația despre când se lansează iPhone 11 a fost, inițial, dezvăluită printr-un screenshot din iOS 13 beta.

Cu ce noutăți vine Apple când se lansează iPhone 11

Cand se lanseaza iPhone 11 eveniment Apple
Vizualul invitației de la Apple pentru evenimentul de lansare

Cea mai interesantă funcție de pe următorul telefon a fost dezvăluită recent, odată cu iOS 13.1 beta. Pe scurt, pe iPhone 11, ai putea filma diverse clipuri unde fundalul este blurat, schimbat, colorat sau transformat în alb-negru. Cam ce faci pe Samsung cu live focus, dar acum și în iOS.

Totodată, chiar dacă vor fi trei telefoane, toate vor folosi noul procesor A13 Bionic. Acesta ar avea și un cip care să fie folosit în aplicații de realitate augmentată și procesare foto. În plus, unul dintre ele ar fi disponibil și într-o nuanță mată de culoare.

iPhone cu sistem mai eficient de autentificare facială

Cea mai bună schimbare e la Face ID. Tehnologia a debutat pe iPhone X și acum trece la versiunea 2.0. Astfel, Face ID va avea un senzor nou, cu unghi multiplu, astfel încât să nu funcționeze doar într-o poziție. Ai putea debloca telefonul chiar și când e pe masă și tu nu ești fix perpendicular deasupra lui.

Fără să fie neapărat o surpriză, noul iPhone va utiliza ecran de la Samsung. Nu e chiar Dynamic AMOLED ca pe Samsung Galaxy Note 10, ci e un OLED creat după cerințele Apple.

Cea mai ieftină versiune de iPhone 11 nu va avea așa ceva. Va avea un ecran LCD, la fel ca iPhone Xr.

Totodată, Apple ar renunța la 3D Touch. Înlocuiește funcția cu Haptic Touch. În loc să apeși pe ecran, ții apăsat un anumit buton digital – ca pe Android. Și că tot am zis de Android, iPhone 11 Pro ar beneficia de încărcare wireless reversibilă. Pe Samsung e cunoscută drept PowerShare și a fost introdusă pe Galaxy S10. Vom avea o confirmare pentru toate acestea când se lansează iPhone 11.

Citește și: