Cât avem de așteptat pentru un nou film Marvel de amploarea Avengers: Endgame

Cât avem de așteptat pentru un nou film Marvel de amploarea Avengers: Endgame

Avengers: Endgame a depășit toare recordurile de încasări și audiență, dar asta nu înseamnă că toate filmele Marvel vor avea aceeași intensitate și același buget de acum înainte.

Avengers: Endgame a reprezentat ecranizarea apogeului a 23 de filme cu super eroi, răspândite pe mai mult de un deceniu. Producția regizată de Joe și Anthony Russo a închis capitolul câtorva super eroi din film, dar a deschis porțile pentru o serie de povești noi. Dintr-un punct de vedere, Spider-Man: Far From Home a fost un epilog pentru el și, cu asta, s-a încheiat un capitol important al ecranizărilor Marvel.

În contextul în care toate filmele Marvel din ultimii ani au constat într-un crescendo de intensitate și buget, nu este absurd să crezi că acel crescendo va continua în anii ce urmează. Din păcate, te înșeli. Iar explicația vine de la producătoarea Marvel Trinh Tran. Ea s-a implicat în producția ultimelor 4-5 filme cu super eroi create sub tutela Disney.

Timp de câteva luni după ce am avut parte de concluzia Infinity Saga în cinematografe, oficialii Marvel Studios au fost destul de reticenți în a împărtăși publicului larg ce urmează să vedem pe micile și marile ecrane. Primele detalii despre Faza a patra a MCU a fost făcute publice în cadrul San Diego Comic-Con și, ulterior, la D23 Expo. Atunci am aflat că o serie de personaje noi din benzile desenate vor avea propriile lung metraje. Pentru serviciul de streaming Disney+, câțiva super eroi Marvel se vor bucura de propriile seriale. Cu alte cuvinte, până în 2022, lucrurile sunt destul de clare în ceea ce privește MCU.

Dacă sperai însă că viitoarele filme din faza patru să fie la fel de intense precum Endgame, producătoare MCU explică de ce nu este cazul și de ce vom mai avea mult de așteptat până la un nou film atât de complex, cu o serie de super eroi din povești separate. ”Acum, ne concentrăm pe titlurile pe care le-am anunțat în faza patru… în mod evident, acele povești vor fi noi, incitante, diferite și vor crea conexiuni publicul la fel ca filmele anterioare. În urmă cu mai bine de 10 ani, întotdeauna a fost visul nostru să ajungem la nivelul Infinity War și Endgame. În mod evident, nu am știut unde se va ajunge la începutul studioului, dar este incredibil să știi că am fost capabili să realizăm asta.

Acum ar fi grozam dacă am ajunge la acel nivel 10 ani mai târziu, așa că este un vis să continuăm să facem asta și să construim peste MCU și conexiunile pe care le avem. Iar acum, cu partea noastră evidentă de Disney+, show-urile și personajele migrează în acea lume care ne va duce în viitor, la mai multe francize și mai multe povești, mai multe proprietăți intelectuale și conexiunile lor cu restul MCU. Ar fi grozav să facem asta din nou după 10 ani. ” A explicat Trinh Tran pentru publicația CinemaBlend.

Citește și: